De fashion trends voor herfst/winter 2022

fashion-winter-2023

De zomer is afgelopen, de blaadjes vallen van de bomen en het weer begint om te slaan. Het is guur buiten en het lijkt niet te stoppen met regenen. Veel mensen zitten echter tijdens dit seizoen met het de handen in het haar. De mode trends najaar 2022 worden in dit artikel aangehaald, zodat jij er voortaan met een gerust hart op pad kan. De wintermode 2022 2023 wordt besproken, evenals de reguliere mode trends najaar 2022. Jij loopt er tiptop bij in het nieuwe seizoen als je een van trends
mode herfst/winter 2022 2023 opvolgt!

Een gebreide trui in een knalkleur

Het is belangrijk om je te realiseren wat de modekleuren winter 2022 2023 zijn. Je kan de modekleuren winter 2022 2023 eenvoudig in je kleren verwerken, bijvoorbeeld door een gebreide trui aan te trekken waar deze kleuren in voorkomen. De kleuren die komend najaar een ware hit zijn, zijn lila en smaragdgroen. Deze kleuren staan bij iedere huidskleur en iedere lichaamsvorm: het beste wordt in je naar boven gehaald als je een trui in deze kleur aantrekt. Jij bent klaar voor de fashion winter 2023.

Een ruige leren broek

In de herfst regent het, jammer genoeg, behoorlijk vaak. De
mode herfst/winter 2022 2023 kan dan best lastig zijn. De kans dat jij met een natte broek op je werk aankomt, waar de regen vanaf druipt, is groot. Dat is allesbehalve prettig. Gelukkig is er in de aankomende herfst en winter een nieuwe trend gaande: het gebruik van lederen stoffen. Door een stoere leren broek aan te trekken, zie je er niet alleen ontzettend gaaf uit, maar is het ook nog eens handig voor de regen. De regen valt immers heel makkelijk van deze broek af, terwijl bij een normale spijkerbroek de regen echt in de broek zelf trekt. Twee vliegen in een klap, zo’n ruige leren broek! De fashion winter 2023 ga je zonder zorgen tegemoet op deze manier.

Een stijlvolle trenchcoat

Een jas die heel erg populair is in de wintermode 2022 2023 dames, is de trenchcoat. Je ziet er vrouwelijk en klassiek uit als je zo’n jas draagt, en daarnaast kan je hem op diverse manieren stijlen. Knoop hem helemaal dicht tot boven, als je een formele indruk wil achterlaten. Wil je sexy en verleidelijk overkomen, dan kan je de jas halfopen dragen of enkel het ceintuur om je middel aantrekken. Zo show je ook nog eens iets van je taille. De wintermode van 2022 2023 dames mag ook best een beetje out of the box zijn. Normaal is ook maar saai!

En, welk item van de wintermode 2022 2023 dames ga jij in de winkels scoren om deze zo snel mogelijk te kunnen aan jouw kledingkast toe te kunnen voegen? De keuze is reuze: laat je verleiden door al het moois wat er hangt en vergeet vooral bovenstaande trends niet, zodat jij er warmpjes bijloopt in de herfst en winter van 2022!

Aanbevolen artikelen