Jouw haar gaat weer stralen dankzij deze 7 haarverzorging tips voor natuurlijk mooi haar!

tips-voor-glanzend-gezond-haar

Dof en uitgeput haar is de nachtmerrie van iedere vrouw. Je wilt niet met slap en futloos haar op je werk verschijnen, omdat je dan gelijk het gevoel krijgt dat iemand zich niet goed verzorgt en dat zij weinig tijd steekt in het verzorgen van haar uiterlijk. Deze indruk wil je absoluut niet achterlaten op anderen. Je haar is je visitekaartje, dus het is van cruciaal belang dat je haar er mooi hangt. Gelukkig vind je in dit artikel een aantal haarverzorging tips (tips voor glanzend gezond haar), zodat jij voortaan weet wat de beste verzorging voor je haar is. Er bestaan een aantal misvattingen en deze moeten zo spoedig mogelijk uit de wereld worden geholpen. Er is wetenschappelijk bewijs voor onderstaande haar tips vrouwen, dus als je deze tips voor glanzend gezond haar opvolgt, dan zit het wel snor!

Was je haar niet te vaak

Veel vrouwen wassen hun haar te vaak, in plaats van juist te weinig. Dit kan enorm schadelijk zijn voor je haren: de beste verzorging voor je haar is om het slechts een keer per week te wassen met shampoo. In shampoo zitten een aantal stofjes die niet heel bevordelijk werken voor je haar. Mooi gezond lang haar ontstaat door het amper met shampoo in aanraking te laten komen, dus je weet wat je te wachten staan.

Goede en gezonde voeding

Je bent wat je eet luidt het gezegde. Dit is helemaal waar: je moet je haar ook van binnen voeden in plaats van enkel buitenaf (zoals het gebruik van aloë vera haarmaskers). Mooi gezond lang haar krijg je door genoeg eiwitten, fruit en groenten te eten. Maar ook vette vis en peulvruchten zijn van cruciaal belang voor een gezonde haardos. Een gezond haar routine begint bij goede voeding. Vergeet dus ook niet de vitaminen in te nemen waar veel mensen niet genoeg van innemen.

Gebruik geen hitte

De stijltang en föhn kan jij beter in de kast laten liggen als je een stralende bos haar wilt ontwikkelen. Een gezond haar routine start bij het weggooien van alle stylingsproducten waarbij hitte komt kijken, zoals een föhnborstel of een krultang. Dit beschadigt je haar enorm erg. Als je dit dan toch wil gebruiken (voor een keertje kan het geen kwaad), vergeet dan niet beschermende hittespray te gebruiken! Een van de belangrijkste haar tips vrouwen.

Aanbevolen artikelen