Dankzij deze tips doorloop jij jouw make-up routine razendsnel!

make-up-routine-versnellen

Heb jij ook altijd zoveel haast in de ochtend, omdat je net te lang in bed blijft liggen omdat het heerlijk warm onder de dekens is? Dan ben jij een van de velen. Een simpele make-up routine kan al snel lang duren. Je moet nog even wat foundation aanbrengen, maar ook die ene nieuwe highlighter moet op je jukbeenderen gesmeerd worden. Als je dit bij elk make-up product in je la denkt, dan tikt het snel aan. Je zit algauw een halfuur voor de spiegel, iets wat in de vroege ochtend ervoor kan zorgen dat je veel te laat van huis gaat. Hieronder worden make-up routine stappen beschreven die jouw make-up routine versnellen. Ben je ook benieuwd naar deze make-up routine stappen? Lees dan snel verder en bekijk wat make up tutorials op het internet over dit onderwerp (snelle make-up routine). Jouw basis make-up aanbrengen was nog nooit zo gemakkelijk!

Sla je foundation over

Het aanbrengen van foundation neemt de meeste tijd in je make-up routine in. Vaak kan het voordelig uitpakken om slechts voor een CC Cream te kiezen of door enkel wat concealer op oneffenheden smeren. Op deze manier zie er fris uit en is je huid ook nog eens egaal, maar heb je geen 10 minuten hieraan te hoeven spenderen. In make up tutorials zie je dit vaker terugkomen. Durf jij het ook aan? Het zal zeker je make-up routine versnellen.

Gebruik een extra brede kwast

De meeste mensen priegelen in de ochtend met het tekenen van hun wenkbrauwen of aanbrengen van oogschaduw. In een simpele make-up routine heb je dit helemaal niet nodig: koop een wat bredere kwast zodat je met een paar vegen al klaar bent met je wenkbrauwen of ogen. Je basis make-up aanbrengen was nog nooit zo eenvoudig met zo’n simpele make-up routine.

Krul je wimpers de avond van tevoren

Je wimpers krullen is voor veel vrouwen een stap die ze maar moeilijk kunnen overslaan in hun snelle make-up routine. En geef ze eens ongelijk: je wimpers en mascara komen veel beter uit met krul. Als je de avond voordat je gaat slapen je wimpers krult, is de kans groot dat de ochtend daarna je wimpers nog steeds prachtig omhoog gekruld staan. Wil je je make-up routine versnellen? Volg dan deze tip op en je merkt dat je de ochtend daarna veel meer tijd over hebt.

Aanbevolen artikelen