De voor- nadelen van wenkbrauwen tatoeëren

voordelen van wenkbrauwen tatoeëren

De vorm van de wenkbrauwen is van grote invloed op de uitstraling van je ogen en heel je gezicht, zo schreven we eerder al eens over wenkbrauwextensions. Goed gevormde wenkbrauwen zijn om die reden ook heel belangrijk. Wil je dagelijks geen tijd kwijt zijn aan het in vorm of bijwerken? Kijk dan eens naar de voordelen van wenkbrauwen tatoeëren. Misschien is dit ook iets voor jou. We vertellen je hieronder graag wat meer over de voor- en nadelen hiervan.

Perfect gevormde wenkbrauwen

Wil je graag perfect gevormde wenkbrauwen dan ben je daar doorgaans s, ochtends in de badkamer toch wat tijd aan kwijt. Je kan tijd besparen door je wenkbrauwen te laten tatoeëren. Dan heb je gedurende een lange periode perfect gevormde wenkbrauwen. Maar er zijn nog meer voordelen. Denk bijvoorbeeld ook aan dat je altijd een wenkbrauw vorm krijgt die heel goed qua vorm bij je ogen en gezicht past. Het geeft je een nog mooiere uitstraling. Waardoor je ook meer zelfvertrouwen krijgt. Een ander groot voordeel is dat het een behoorlijke lange tijd meegaat. Heel praktisch je hoeft er een lange tijd niets aan te doen en hebt dan ook even geen wenkbrauwpotlood of een ander product nodig. Uiteraard zijn dit nog maar een paar voordelen van wenkbrauwen tatoeëren.

Het gaat niet geheel zonder pijn

Er zijn veel voordelen, maar toch delen we ook graag de nadelen van wenkbrauwen tatoeëren. Het eerste is dat het niet geheel zonder pijn is. Het doet wellicht niet heel veel pijn. Maar het blijft natuurlijk wel tatoeëren met behulp van een naald. Dit hangt ook af van hoe gevoelig je huid is. Het kan ook voorkomen dat je huid geïnfecteerd raakt of dat er misschien een klein littekentje ontstaat.

Daarnaast moet je ook rekening houden met het prijskaartje. Je wenkbrauwen laten tatoeëren kost ongeveer iets tussen de 200 en 450 euro. Hier zitten doorgaans ook de kosten al bij voor als je nog een keer teruggaat voor een nabehandeling. Nog een ander nadeel dat we zeker even willen benoemen is dat het eindresultaat niet helemaal naar wens kan zijn. Dat je toch iets anders in gedachten had en je kan het daarna niet meer veranderen.

Het is heel mooi, maar niet voor altijd

We hebben nu enkele voor- en nadelen van wenkbrauwen tatoeëren doorgenomen. Er zitten veel voordelen aan. Het is namelijk heel mooi en het scheelt je een hoop tijd in de badkamer, maar besef wel dat het niet voor altijd is. Je moet toch om de ongeveer 2 tot 4 jaar weer terug voor een nieuwe behandeling. Dit is overigens welk type huid iemand heeft. Het kan korter of langer zijn voordat je de tatoeage niet goed meer kan zien of gaat vervagen.

Aanbevolen artikelen