SECRET SANTA | Cute Presents Under 20€

Het is nog minder dan een maand en het is weer mijn favoriete feestdag! Namelijk Kerstmis! Vandaag toon ik jullie leuke en schattige cadeau tips onder de € 20.

Kerstsokken zijn altijd een goed idee, maar wil je het toch niet te veel overdrijven dan zijn er nog altijd de eenhoorn pantoffels. Of wat denk je van lachende stress balletjes? Gegarandeerd geen stress meer! Tijdens de winter heb ik altijd last van een droge huid. Met een body butter is dit snel verholpen. De geur strawberries & cream lijkt mij dan nog ook overheerlijk. En tegen de koude hebben we ook nog deze schattige handschoenen. Droge lippen niet met Coco Pops lip balm?! Wat wil je nog meer?!

Wil je eens iets origineels geven? Dan zijn deze oorbellen ideaal en zo kom je meteen in de kerst stemming. Is het meer een persoon die houdt van beauty? Dan is een nagellak nooit een slecht idee en al zeker niet in een kerstbol. Of wat denk je van een Christmas cracker vol met verzorgingsproducten? Iemand dat zuur kijkt? The grumphy cat guide for life kon dan ook niet ontbreken, wat ziet dit er een geweldig boek uit! Koud deze winter? Een muts met een rendier warmt je zeker op. Het leukste make-up tasje van het jaar gaat zeker en vast naar die van Kellogg’s!

Er zijn zulke leuke cadeautjes te vinden op Asos! Ik kan er nog wel een paar bij zetten, maar deze vond ik persoonlijk de leukste.

Wat geven jullie met Kerstmis?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Ik kan niet wachten tot het kerst is.
  Liefs, xxx

 2. Jana says:

  Zo’n schattige cadeautjes!
  Jana onlangs geplaatst…Flormar Nail Enamel #399My Profile

 3. ines says:

  Erg leuke ideetjes!
  ines onlangs geplaatst…Laatst gekochtMy Profile

 4. femketje says:

  leuke ideetjes :D

 5. Svenja says:

  Wat een fijne wishlist. Hier haal ik zelf ook weer inspiratie uit. Vooral de slofjes vind ik ontzettend cuten, en ze zullen ongetwijfeld heerlijk warm zijn!
  Svenja onlangs geplaatst…Personal update/ Studie, feestdagen en House of LouMy Profile

  1. Jana says:

   Ja dat denk ik ook :D

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge