Schattige items van Radbag + winactie! ??

Radbag, een webshop waar ik al eerder mee heb samengewerkt en nu terug! Ik ben er echt een hele grote fan van! Hopelijk jullie ook? Want er is voor jullie ook een leuke winactie aan gekoppeld…

Schattige items van Radbag + winactie! ??

foto van Beautytwist.be.

Als eerste iets wat ik persoonlijk het leukste vind is deze beauty & the beast mok! Ik maakte er dan ook meteen een leuke Instagram foto mee. Want zo een mok vraagt gewoon om een leuke kleurrijke foto! Hij is gewoon zo uniek en leuk. Ik drink er dan ook met alle plezier chocomelk uit, want het is echt een plezier!

BEAUTY AND THE BEAST MOK: € 14,95

We blijven in het zelfde thema en ook zo kleurrijk! Hier hebben we een kopje zonder iets in, niet zo bijzonder denken jullie. Maar dan heb ik ook nog een kopje met een kleurrijke lipgloss in. Heel erg handig om mee te nemen, maar ook tof om uit je handtas te halen..

MEVROUW TUIT EN BARSTJE LIPPENBALSEM: € 12,95

Ik zocht iets leuks en uniek voor op mijn tafeltje. Dan kwam ik plots deze plakband tegen in het thema zeemeermin. Terug zo kleurrijk! Ik vind het zo leuk staan op mijn tafeltje! Wat vinden jullie?

DSC_1256

MERMAZING OCEAN PLAKBANDHOUDER: € 14,95

We zijn er nog niet, want wat denken jullie van deze tandpasta, maar helaas was ik een beetje teleurgesteld van de inhoud, want ik dacht eigenlijk dat hij roze was en naar bubbelgum zou ruiken.. gelukkig maakt het uiterlijk wel veel goed.

CUPCAKE TANDPASTA: € 14,95

Last but not least een geurende donut portemonnee, eigenlijk gewoon te leuk om te hebben. Vind je niet? Ik vind het vooral handig om kleine dingetjes in op te bergen. De geur is heel subtiel aanwezig.

GEURENDE PORTEMONNEE IN DE VORM VAN EEN DONUT: € 7,95

Radbag behoort zeker en vast in mijn lijst van favoriete webshops. Zeker voor Valentijn hebben ze ook leuke cadeautjes..

WINACTIE

Wil jij iets leuks bestellen op deze webshop? Dat gaat! Doe nu mee met deze winactie en maak kans op € 40 shoptegoed om te besteden op Radbag..

Wat moet je hiervoor doen?

3 maart maak ik de winnaar bekend.. 

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. Elke says:

  Die mok is inderdaad te gaaf!
  Elke onlangs geplaatst…Sleek say the magic word: mini matte me collectionMy Profile

 2. Sabrina says:

  Inderdaad heel erg leuk! Mooie inspiratie mocht ik winnen…
  Mijn adres staat in het vakje!

 3. Jolijn says:

  Ik maak heel graag kans!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge