Verzorg ook je voetjes in de winter!

Als het zonnetje begint te schijnen beginnen ook de mensen aandacht te besteden aan hun voeten, maar helaas besteden ze enkel aandacht aan de voeten in zomer. Erg jammer! Want ook in de winter is het belangrijk om je voetjes te verzorgen. In dit artikel deel ik hoe je dit kunt doen.

2

Als eerste kun je regelmatig een voetenbadje nemen. Dit zorgt ervoor dat de spieren in je voeten helemaal tot rust kunnen komen. Dit is heel goed voor vermoeide voeten, maar het is ook gewoon een hele verlichting voor je voeten. Ik zou het zelf ook meer moeten doen eigenlijk. Als ik een voetenbad neem gebruik ik bovenstaand product. Dit is een soort van kruidenbadje voor je voetjes.

1

Terwijl je dan toch in je voetenbad zit kun je je voetjes eens goed scrubben. Dit zorgt ervoor dat de verharde huid of eelt aan je voeten verzacht wordt. Het verwijdert daarnaast ook de dode huidcellen.

Verzorg ook je voetjes in de winter!

Iets nieuw, wat ik nog niet kende is een diep voedend voetenmaskertje. Heel erg handig voor als je niet veel tijd hebt om je voeten te verzorgen, maar toch graag zachte en gehydrateerde voeten wilt hebben. Ik vind een handmasker al ontzettend fijn, dus dan is het leuk dat ze dit nu voor de voetjes ook hebt.

3 7

Voetcrème! Iets wat zoveel mensen vergeten of gewoon geen zin meer voor hebben ( geef maar toe, ja!). Zeker met de koude is het aan te raden om dan ook je koude voetjes goed te verzorgen en in te smeren met voetcrème. En geen excuus dat je dan niet meteen je schoenen kunt aandoen, want je kunt het doen ‘ s avonds als je in de zetel zit OF voor je gaat slapen. Hierna doe je dan dikke fluffy sokken aan en de voetcrème kan in je voeten trekken. Het resultaat is uiteraard fluweel zachte voeten met minder kans op kloven en eelt ( minder eeltvorming).

6

Oké een kleurtje op de nagels hoeft zeker niet tijdens de winterperiode, maar als je dit toch graag doe kan je dit ook nog als extraatje toevoegen.

9

Dit zijn druppeltjes voor je nagels gezond te houden het helpt ook tegen schimmelnagels. Dit is iets extra wat je kunt toevoegen.

Verzorg ook je voetjes in de winter!

Dan heb ik nog wat extra tips:

 • Droog steeds goed je voeten af ( ook tussen de tenen).
 • Breng tussendoor ook eens een bezoekje aan je schoonheidsspecialiste om je voeten nog extra te verwennen. Je kunt uiteraard niet alles zelf doen. En zo een heerlijke voetmassage doet ook veel..

Heb jij nog tips? Deel ze dan zeker in de reacties.

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Vanessa says:

  Goede tips! Ik verzorg mijn voeten ook veel te weinig. Soms denk ik er over na om naar een schoonheidsspecialiste te gaan zodat ik het niet zelf hoef te doen. Zo’n voetenmaskertje lijkt me trouwens heerlijk! X
  Vanessa onlangs geplaatst…9 dingen waarvoor je een haardroger kunt gebruikenMy Profile

 2. Miss says:

  Goede tips! Want ik verzorg mijn voeten echt te weinig…
  Miss onlangs geplaatst…3 easy Halloween nail artsMy Profile

 3. Saraya says:

  Fijne tips, ik gebruik toch regelmatig een voetencréme :)
  Saraya onlangs geplaatst…Tag / Fall FavouritesMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge