Vergeet je voeten niet te verzorgen met deze aloê vera voetcréme

Op mijn werk in het schoonheidssalon merk ik het vaak, mensen vergeten gewoonweg hun voeten in te smeren. Hun handen verzorgen ze wel, want die zie je altijd, maar hun voeten: no way! Met deze verfrissende voetcrème ga je niet anders meer willen. Lees je mee?

 

Ik geef eerlijk toe dat ik van een merk als Urtekram echt nog nooit had gehoord. Zonde eigenlijk, want het is eigenlijk heel goed!

Het begon allemaal met biologisch artikelen in de categorieën verwerkt- en diepvriesvoedsel, gecertifieerde biologische verzorgingsproducten én producten die ontwikkeld zijn voor mensen met allergieën voor bijv. lactose, gluten en parfum. Daarnaast zijn de producten van Urtekram ook vegan.

Superfijn toch? Deze voetcrème is met aloê Vera, dus dat betekend ideaal en perfect voor het warme weer, want het verfrist de voeten optimaal! Ik probeer nu regelmatig mijn voeten in te smeren, want als ik dat doe merk ik echt een verschil (=zachte voeten!). Deze voetcrème is ook ideaal als je last hebt van kloven in de hielen.

Zie jij deze voetcrème ook wel zitten?Deze voetcrème kun je vinden in de Carrefour of via deze webshop.

 

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Ook nog nooit van het merk gehoord, maar het is zeker het proberen waard! Ik vergeet ook te vaak mijn voeten in te smeren, whoopss….
    Emke De Jonghe onlangs geplaatst…Glam Nails by Elfi De BruynMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge