Voetcrème sneller intrekken? Tip!

Voetcrème is iets dat ik zelf heel graag gebruik, maar ik geef toe dat ik het af en toe toch wel vergeet. De reden hiervan is dat het toch even moet intrekken. MAAR vandaag heb ik de oplossing! Ik geef jullie vandaag een tip om voetcrème sneller te doen intrekken.

vvvvvv voeee

De spa gelsokken komen in een leuke en aantrekkelijke kartonnen verpakking. De sokken zijn dus speciaal ontworpen om je voeten heerlijk te hydrateren en te voeden. Uiteraard is het wel belangrijk dat je hiervoor voetcrème aanbrengt.

voett

En zo zien de sokjes eruit! Ik vind dat ze er heel leuk uitzien. Dit komt natuurlijk omdat mijn favoriete kleur roze is. De voetjes die je ziet op de sokken zorgt ervoor dat je niet gaat uitglijden, want dat willen we natuurlijk niet voorhebben.

VoetdVoetcrè

Dan in de binnenkant zit een laagje gel. Het laagje gel in de sokken zorgt ervoor dat je voeten heerlijk worden verzorgt en dat je voetcrème dus veel beter in de voeten kan trekken. Ideaal! Ik vind de sokken heel erg gemakkelijk en ik merk dat ik het zo wel leuker vind om voetcrème aan te brengen. En mijn voetjes zijn ook blij! Want ze voelen heerlijk zacht aan!

Voetcrème

De gelsokken komen van in de Action voor nog minder dan € 3!

Wat denk jij van deze gelsokken? Gebruik jij voetcrème?

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Vanessa says:

    Wat een leuke gelsokken van de Action! Hoe lang moet je de sokken laten zitten? X
    Vanessa onlangs geplaatst…Alle schutting en terras trends van 2017 op een rijMy Profile

    1. Jana says:

      Een kwartiertje ongeveer :D

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge