Prachtig zilveren fotosieraad met mijn hondje

Een ketting is iets wat ik niet zo heel veel draag, maar als ik het dan draag moet het er wel mooi en bijzonder uitzien. Ik mocht op de webshop names4ever.nl een ketting uitkiezen. Ik laat jullie vandaag zien welke het is geworden.

Prachtig fotosieraad met mijn hondje2 Prachtig fotosieraad met mijn hondje1

Ik geef toe dat het al lang geleden is dat ik eens over iets anders dan beauty heb geschreven. Dit komt voornamelijk omdat ik daar het liefste over schrijf en ik daar de focus op wil leggen. Toch is het af en toe leuk om er eens iets persoonlijks in te steken zoals dit fotosieraad. Wie mij goed kent weet dat mijn hondje heel veel voor mij betekend. De keuze was dan ook snel gemaakt als ik een foto voor dit sieraad mocht uitkiezen. Het resultaat is erg mooi geworden..

Prachtig fotosieraad met mijn hondje4 Prachtig fotosieraad met mijn hondje3 Prachtig zilveren fotosieraad met mijn hondjeeinde

De details van mijn hondje komen heel erg mooi over. Want ik moet wel toegeven dat ik toch wel wat schrik had van hoe het er nu zou uit gaan zien. Maar ik vind het erg mooi en tot in detail uitgewerkt.

Prachtig zilveren fotosieraad met mijn hondje4

Het sieraad zelf is in het zilver en dat is nog iets dat ik toch erg fijn vind.

Prachtig zilveren fotosieraad met mijn hondje vol

Uiteraard kon een foto waar ik de ketting aanheb niet ontbreken. Ik dacht eerst dat de ketting redelijk lang zou hangen, maar toen zag ik dan je hem iets korter kon maken. Super natuurlijk! De ketting voelt heel erg stevig aan, maar dat mag natuurlijk wel voor die prijs. Ik vind het vooral mooi dat de foto dat ik had gestuurd hetzelfde over komt op de ketting ik besteld heb.

Prachtig zilveren fotosieraad met mijn hondje1 Prachtig zilveren fotosieraad met mijn hondje mooi

Dit vond ik wel een hele leuke en toepasselijke foto voor erbij te zetten. Wil je ook graag je eigen foto sieraad bestellen? Dan kan! Dit fotosieraad komt op €150,95.

Wat vind jij van dit foto sieraad, zou het iets voor jou kunnen zijn?

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. Ah wat is het resultaat mooi geworden!
  Joyce – LemonyLifeNL onlangs geplaatst…REVIEW | FOTOFABRIEK FOTOBOEK INTERRAILREIS 2015My Profile

 2. Vanessa says:

  Oh, die laatste foto is cute! Mooie ketting X
  Vanessa onlangs geplaatst…Het is lente, tijd voor een feest!My Profile

  1. Jana says:

   Ja hé, vind hem ook heel mooi :D

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge