Garancia bal masque – gezichtsmaskers

Gezichtsmaskertjes, ik vind het zo leuk om ze te gebruiken. Maar ik zou er meer tijd voor moeten maken. Ik mocht de nieuwste gezichtsmaskertjes testen van Garancia, de bal masque lijn. Geïnspireerd op carnaval..

Laten we maar beginnen bij het begin. De vormgeving van de gezichtsmaskertjes zijn echt zo leuk! Toffe kleurrijke tube’s, dus helemaal mijn ding. Ik bespreek ze hieronder ook even..

  • Garancia Bal Masqué Des Sorciers Liftend en Hydraterend Masker (blauwe tube): Een zalig en hydraterend gezichtsmasker! Dit gezichtsmaskertje heeft echt hydratatie aan je huid. Ik zelf heb niet zo een droge huid, maar door dit koude weer kan mijn huid wel een extra boost gebruiken. De geur is ook erg aangenaam.
  • Garancia Bal Masqué Des Sorciers Verzachtend en Voedend Masker: ( rode tube): Een gezichtsmaskertje die ik nu helaas minder goed kan testen, want hey waar is de zon?! Dit gezichtsmasker hersteld de huid na zonnebrand, dus het werk als een aftersun. Ik kan je wel al zeggen dat dit gezichtsmasker heel verkoelend aanvoelt op de huid. Ik kijk er al naar uit om dit gezichtsmasker te gebruiken als het warm is buiten.
  • Garancia Bal Masqué Des Sorciers Zelfbruinend Nachtmasker ( Donkerblauwe tube): Een nachtmaskertje? Dit had ik nog nooit eerder getest en al zeker geen zelfbruinend masker. Met een beetje schrik had ik dit masker getest, maar de dag nadien merkte ik niet zoveel verschil. Ik dacht dat ik een mooie bruine gloed zo hebben, maar dit was niet zo. Mijn huid voelde wel zijdezacht aan, maar volgend mij heb ik misschien gewoon een beetje te weinig gebruikt van het maskertje?

Tot slot sluiten we het artikel af met ons laatste gezichtsmaskertje. Een minder kleurrijke verpakking, maar daarom geen slecht masker.

  • Garancia Bal Masqué Des Sorciers Zuiverend Masker: Een superleuk en origineel masker, want dit masker zorgt ervoor dat je huid intensief wordt gezuiverd door middel van zuurstofbelletjes. Ik zelf heb een gemengd huidtype, dus dan is dit masker ideaal! Ik hou ervan om dit masker 1 x per week te gebruiken, want achteraf merk ik dat mijn huid veel zuiverder is. Niet na 1 x gebruiken, maar toch na enkele keertjes.

 


1) Schudden voor gebruik. 4-5 pompjes op het voorhoofd, 4-5 op elke wang, 4-5 op de kin. Vermijd de ogen.
2) De zuurstofbelletjes vormen zich vanzelf.
3) Gewoon afspoelen met water wanneer de belletjes verdwenen zijn (ongeveer 5 minuten)

De Garancia bal masque zijn verkrijgbaar bij de Apotheek of online bij Farmaline.

 

Gebruik jij regelmatig een gezichtsmasker?

 

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Evelien says:

    Heerlijk, vooral dat nachtmasker klinkt ideaal!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge