Een kijkje in mijn leven #167

Een week vliegt voorbij, maar dit zegt ik elke keer. Maar deze week was een week vol stress, maar eerlijk is eerlijk deze week eindigde super goed! Benieuwd waarom? Lees dan zeker mijn persoonlijk artikel..

Maandag

Beetje bloggen op maandag en het wat rustig aandoen. Maandag had ik ook nog even 2 uurtjes rijles. Hierna heb ik een spray tan gedaan van benen, misschien had ik mijn voeten toch wat meer mogen meenemen. Haha!

Dinsdag

Dinsdag ben ik gaan werken tot 20u en ook werden mijn nageltjes terug gedaan.

Woensdag

Naar huis met de trein! Hopelijk voor de laatste keer, want vrijdag was mijn rij-examen.

Dit heb ik wel verdient!

Donderdag

Filmen op donderdag! Dit filmpje komt morgen online en ook ben ik van plan om een filmpje te maken over bovenstaande gezichtsmaskers.

Vrijdag

Na de vorige wel hele grote teleurstelling, was het vrijdag terug zover! Ik had mijn rij-examen. En zoals je wel kunt zien ben ik GESLAAAAGD! Oh wat ben ik toch zo blij! Ik had niet zoveel stress als vorige keer en het is mij gelukt. Joepie!

Een uurtje of twee daarna zijn we naar Hasselt geweest om een beetje te shoppen en lekker te eten zoals je kunt zien. Ik was achteraf heel moe, want rond 5 u moest ik al opstaan voor mijn rij-examen. Maar het was het allemaal 100 % waard!

Zaterdag

Oh wat was ik moe na deze lange werkdag!

Zondag

En tot slot, was het zondag moederdag. Ik moest dan ook enkele uurtjes werken, maar dat was wel leuk! Toen ik thuis ben gekomen heb ik vooral nog wat gerust en uiteraard nog wat geblogd..

Dat was mij nogal een weekje, want ik had vooral veel stress voor mijn examen. MAAR alles is perfect verlopen, dus daar ben ik heel erg gelukkig om! Nu staan er deze week twee toffe events op de planning, waaronder ook een gala van LancĂ´me! ?

Hoe was jou week?

Liefs,Jana.x

 

 

 

Comments

 1. Vanessa says:

  Proficiat met je rijbewijs! Ik kan me voorstellen dat je er superblij mee bent. Ben benieuwd naar de gezichtsmaskertjes. Veel plezier op de events! X
  Vanessa onlangs geplaatst…Nieuw: Lipton Ice Tea Green MatchaMy Profile

  1. Jana says:

   Dankjewel Vanessa :-)

 2. Elke says:

  Nog eens proficiat met het behalen van jouw rijbewijs, heb je dubbel en dik verdient! En oeeh, alvast veel plezier toegewenst op de events!
  Elke onlangs geplaatst…Shoplog primark Gent (en lush & H&M)My Profile

  1. Jana says:

   Dankjewel Elke! :D

 3. Emke says:

  Proficiat met het behalen van je rijbewijs!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge