Another blogging tag.

Vandaag is het terug tijd voor een tag. Ik zag deze tag de another blogging tag bij Kirsten en ik vond hem erg leuk, en vragen hebben uiteraard te maken met het bloggen.

~ Beautytwist ( what in mybbbbb school make-up bag - Mua palette en look -My new favorite breakfast)

Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat wil je zeker zo houden?

Aan mijn eigen blog zou ik vooral mijn spelling willen verbeteren. Ik maak soms nog fouten qua spelling en daar probeer ik nu meer en meer op te letten. Soms vind ik dit wel moeilijk omdat ik het meestal zelf niet zie als ik het fout schrijf. Wat ik zeker wil houden is mijn header.

Doe je alles voor je blog alleen?

Ja, ik doe alles helemaal alleen voor mijn blog. Ik zou graag wel iemand hebben die bijvoorbeeld twee keer in de maand een mooie nail-art maakt voor mijn blog. Maar ik weet niet goed of er interesse zou zijn hiervoor.

Lovely nails


Welk cijfer zou je je eigen blog geven?

Oei, dat is wel moeilijk om aan je eigen blog een cijfer te geven. Als ik dan echt een cijfer moet geven is dit een 7,5. Een 8 vind ik meteen al echt goed en dat ben ik nog zeker niet.

Verdien je geld met bloggen?

Ja, maar ik verdien niet zo heel veel geld met het bloggen. Maar ik blog helemaal niet voor het geld, het is natuurlijk altijd leuk als extraatje.

Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen? Of: heb je wel iets minder leuks meegemaakt door je blog?

Soms krijg ik wel eens negatieve reacties en dat kan soms gaan om mijn uiterlijk. Maar de knop ‘verwijderen’ staat nooit ver weg.

Hoe vaak wordt je blog dagelijks bekeken?

 Uiteraard verschilt dit dag per dag , maar als ik ga kijken wordt mijn blog gemiddeld 200 – 250 keer per dag bekeken.

DSC_0438v

 

Waardoor blijf jij hangen op een blog en wanneer klik je weg?

Dat zijn bij mij vooral de foto’s, ik vind dat als je foto’s mooi zijn je al heel wat mensen trekt naar je blog. Als ik een artikel lees bij iemand anders en ik vind de foto’s niet duidelijk bij bijvoorbeeld een review dan klik ik snel wel even weg. Het stoort mij ook wanneer mensen heel erg kleine foto’s plaatsen waar je dan niets kan zien.

Heb je mensen leren kennen door het bloggen? Zo ja, wie bijvoorbeeld?

Ja, ik heb hele leuke mensen leren kennen! Namelijk Ayla,AnneliesCelien ,Armani – Nele,Lisa,Fien,Hanna. Ik wil ze zeker snel nog een keertje terugzien.

1000322_10201783331049297_1878088991_ng

944771_10201783328409231_1124375053_nb

Hihi <3

Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?

Het is wel leuk als je wat persoonlijks kunt vertellen, maar ik vind dat je niet heel je leven moet delen op internet. Ik zie wel wat ik er op zet en ik ga ook niet alles wat ik doe delen op mijn blog.

Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen, volgens jou? Wanneer zou je stoppen?

Ja natuurlijk, bloggen is een grote hobby van mij en ik zou het zeker niet kunnen missen. In de toekomst zie ik mijn blog groter en bekender worden, hopelijk gaat dit niet bij dromen blijven. Ik zou stoppen als ik echt geen tijd meer heb om te bloggen, of als ik er echt geen zin meer in heb. Want dan heeft het geen zin om nog verder te gaan.

Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50.000 euro?

Zo moeilijk! Langs de ene kant zou ik mijn blog willen houden omdat ik er zoveel werk heb in gestoken, maar 50.000 euro is wel veel geld, waar ik mooie apparatuur zou kunnen kopen voor te bloggen en een grotere blog starten en mensen aannemen om mij te helpen met bloggen…

Welke dingen gebruik jij om te bloggen? (Denk aan: welke laptop, gebruik je een schriftje/app op je planning bij te houden, welke programma’s gebruik je om je foto’s te editen en te schrijven?).

Als laptop gebruik een Sony VAIO laptop (wit) en dit is een hele fijne en ook wel mooie laptop. Als camera gebruik ik de Nikon D3200, een spiegelreflex camera. Best duur maar het volledig waard als je opzoek bent naar een goede spiegelreflex. Als app voor mijn ideeën in bij te houden gebruik ik graag de colornote app. Of een boekje en dan kies ik toch voor het to do and blog notes boekje van de Hema. Zulke boekjes gebruik ik graag om mijn planning op te schrijven. Verder bewerk ik mijn foto’s in photoscape en soms ook picmonkey. Fijne programma’s waar je goed en snel foto’s in kunt bewerken.

Jullie zijn nu weer al wat meer te weten gekomen over mij , dankzij deze tag, neem hem gerust over.

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. femketje says:

  erg leuke tag :D deze ga ik binnenkort overnemen!

 2. Angelique says:

  wat een leuke tag, je hebt leuk antwoorden gegeven op de vragen vind ik

 3. Shana says:

  Leuk om te lezen :)

 4. Mariska says:

  Leuk dat je hem hebt ingevuld :) negatieve reacties zijn echt nooit leuk nee, maar hoort er helaas bij.

 5. Mandy says:

  Zelf heb ik deze tag ook gedaan! Erg leuk om bij jou te lezen ^^

 6. Kimberly says:

  Wat een leuke foto’s die van jou en de andere bloggers bij elkaar :D Echt vrolijke foto’s! Leuke tag is dit ook, je hebt ‘m mooi ingevuld!

 7. Vanessa says:

  Leuk om te lezen! x

 8. Manon says:

  super leuke tag

 9. Eline says:

  Wat een enorm leuke tag om te lezen, goed ingevuld!

 10. Ayla says:

  leuk! ik denk dat ik hem morgen ga doen :D xx

 11. femke says:

  Leuke tag! Ik ga hem zeker en vast overnemen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge