Weg met communie stress!

Gaat jou kind binnenkort zijn/haar communie of lentefeest doen? Dan zou ik nog even blijven zitten en dit artikel even lezen. Want wie weet doe jij nog tips op…

Luister naar de mening van je kind

Regel je alles zelf omdat je vind van jezelf dat je dit goed kan? Dat kan, maar misschien wil je kind ook even zijn/ haar mening kwijt. Zeker als ze al bijna 12 jaar zijn ( of al zijn) willen ze toch graag een dag om niet te vergeten. En dit is ook met dingen dat zij leuk vinden. Dus zit eens samen met je kind/kinderen en luister. Ik begrijp dat je niet alle wensen van je kind kan waarmaken, maar kies dan voor een combinatie van zowel je eigen mening als de mening van je kind.

Kies samen de uitnodiging met Kaartje2go

Communiekaarten - Moderne communie uitnodiging fotokaart voor 2 personen

Communiekaarten - Uitnodiging vormsel goud hartjes foto

Communiekaarten - Uitnodiging lentefeest met waterverf, hartjes en foto's

De uitnodigingen, dat is zoiets moeilijk! Gelukkig kan je gemakkelijk je communie uitnodigingen online maken. Dit kan zelfs vanuit je luie zetel. En je hebt ontwerpen waar je uit kan kiezen. Je hoeft enkel nog een tekstje en een foto of meerdere foto’s bij te voegen. Zo hoef je hiervoor alvast de deur niet meer uit. Surf snel naar Kaartje2go! En bestel meteen jou uitnodigingen. Dat is ook weeral iets dat gedaan is dan.

Loopt niet alles perfect, geen stress!

Oeps een vlek op het mooie kleedje van je dochter of op het mooie kostuum van je zoon? Maak je niet druk, want het is maar een vlek en dat was je er toch zo uit?! Het is meestal op zo van die hele speciale momenten dat er soms van die kleine dingetjes mislopen of dat je een keertje iets vergeet. Maar het belangrijkste is dat je kinderen een mooie dag hebben gehad, niet? Verder geniet!

 

Heb jij nog tips? Deel ze samen met ons in de reactie’s.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge