Originele cadeau tips!

In het artikel van vandaag geef ik jullie enkele originele cadeau-tips. Want zeg nu zelf, soms heb je een verjaardag van iemand in het vooruitzicht maar weet je totaal niet wat kopen?! Met onderstaande tips zit je eigenlijk altijd goed!

Personal shopper

Over een origineel cadeau gesproken, toch! Wie wil dit nu niet krijgen? Ik zou dit wel leuk vinden om eens een namiddagje op stap te gaan met mijn eigen personal shopper. Zo ontdek je kledingstijlen die je zelf anders nooit zou uitkiezen. Een leuke uitdaging voor iemand dat het moeilijk vind om voor hem of haar te shoppen.

Fotoshoot inclusief visagie

Iets waar ik persoonlijk nooit aan zou denken om zelf te doen, gewoon omdat ik dit niet zou durven. Maar geef toe! Stiekem wilt iedereen dit toch? Mooie foto’s van jezelf laten maken en je eens laten opmaken door een visagiste. Zo’n cadeau zou ik misschien wel eerder geven aan iemand die hier zelf al wat mee bezig is, want misschien is dit anders wel wat onwennig. Toch is het resultaat een leuke herinnering voor later.

Sleutelhanger met foto

Een herinnering vastleggen op een foto is altijd heel mooi, maar deze foto sleutelhanger laten zetten zodat je die overal mee naartoe kunt nemen? Nog leuker toch! Voor iemand dat veel met de auto rijd is dit een origineel cadeau. Wat zo heeft die persoon zijn/ haar geliefde steeds dichtbij. Wat ik ook wel uniek vind is dat je verschillende vormen qua sleutelhangers kunt kiezen. Zelfs een hartje, maar als je het toch grootster ziet kun je de foto afdrukken op canvas.

Voor hem en haar: slipcursus cadeau!

Oké als laatste originele cadeautip.. eentje voor zowel hem als haar! een slipcursus. Dit is denk ik een cadeau dat echt altijd wel top is! Nu het is misschien een uitdaging, maar het lijkt mij wel heel leuk om eens te doen. Stiekem zou ik dit wel nog tof vinden. In het begin zou ik vooral schrik hebben om dit te doen, maar achteraf lijkt mij dit wel leuk.

 

Heb jij nog originele cadeautips?

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge