Mijn groei op Instagram na 1 jaar actief te zijn ( +tips)

Ik ben nu iets langer dan een jaar echt actief op Instagram en ik vond het wel een keertje leuk om hierover een artikel over te maken. En ik toon jullie mijn persoonlijke groei op Instagram.

 

Het begin van iets…

Mijn echt Instagram verhaal begon met deze foto en die is van in september vorig jaar, dus toch al iets langer dan een jaartje geleden. Ik kocht dit jasje in Nederland en opeens kreeg ik hiervoor veel like’s, nu ja toen vond ik dit echt veel! Toen dacht ik hé dat is wel leuk al die vind ik leuks! En zo begon het een beetje eigenlijk. Vanaf dan stak ik echt meer en meer moeite in mijn foto’s.

Veel like’s of toch maar niet?

Ik stak moeite in mijn foto’s, maar ik vond het maar niet hoe ik een originele foto moest maken.. De like’s kwamen niet zo echt meer en ik moest iets anders zoeken. Ik zocht vooral veel inspiratie bij andere instagrammers en sloeg die foto’s dan op als inspiratie en dit heeft mij echt geholpen! Ik durf dit echt met eerlijkheid zeggen, want daar is volgens mij toch niks mis mee? Ik begon ook meer mensen te volgen en te reageren, dat is echt de grootste tip die ik jullie kan geven! Neem een kijkje bij jou volgers of anders mensen en reageer!

Selfie’s?

Ik had echt de smaak te pakken! En dan slechts na drie maanden echt actief te zijn op Instagram. Ik zat hiervoor ook al op instagram, maar ik was niet actief. Dus dat telt niet echt hé dan. En ik heb echt gemerkt dan selfie’s veel like’s oplevert, mensen willen zien wie er achter de instagram schuilt..

En nu dan?

Een kleine greep uit enkele toffe foto’s. Want nu is het allemaal anders, want we zijn nu een jaar verder en ik ben echt elke dag actief op deze app! Ik spreek meestal af met een vriendin om foto’s te gaan maken, dit doen we op verschillende locatie’s. Dit zou ik nooit kunnen gedacht hebben een jaar geleden dat ik dit allemaal zou doen. Ondanks het algoritme dat Instagram nu heeft. Blijf ik mezelf en blijf ik originele foto’s posten, die jullie hopelijk nog leuk vinden!

Alle tips op een rijtje

Mijn groei op Instagram na 1 jaar actief te zijn ( +tips)

Ik heb natuurlijk nog niet zo heel veel volgers ( lees: bijna 3600). Maar toch wil ik jullie mijn persoonlijke tips uit dit artikel nog even op een rijtje zetten

  • Reageren op reactie’s die je krijgt
  • Terug reageren op die persoon zijn foto’s
  • Regelmatig posten
  • Regelmatig je storie’s up to date houden ( een kijkje achter de schermen geven of een kijkje in je leven)
  • Originele foto’s maken ( met ballonen, of op een leuke locatie)
  • Vragen stellen aan je volgers ( doormiddel van je stories of een instagram foto)
  • Reageren op foto’s ( leuker dan like’s)
  • Doe eens een winactie
  • Wees jezelf en koop geen volgers

TOT SLOT..

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, zitten

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, inclusief Tina Raveydts, lachende mensen, hondDankzij Instagram kom ik in januari 2019 in het Vlaamse influencer boek! Dus dat is toch ook nog iets leuks wat ik met jullie wou delen. Ik ben hier namelijk zo blij mee!

Heb jij nog tips die je hier graag wilt delen?

Volg mij hier via Instagram.

Liefs,Jana.x

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge