Shoplog van o.a. de Goed Gevoel ladies fair

Ik had jullie beloofd, vandaag komt de shoplog online van enkele dingetjes die ik heb gekocht op de Goed Gevoel ladies fair. Hiervan hebben jullie gisteren al een artikel over gelezen. En zitten ook nog andere dingetjes in deze shoplog o.a. van het merk Karaja!

De eerste aankoopjes deed ik bij Beauty-Licious. Deze webshop verkoopt o.a. Sleek. Het was voor mij al even geleden dat ik nog eens make-up kocht en ik koos voor een glitter eyeliner van Sleek, een limited edition palette van Sleek uit de Aqua Collectie. En dan ga ik ook nog is een BB cream uitproberen van Revlon, hier ben ik ontzettend benieuwd naar!

Dan kocht ik ook nog mooie make-up producten van de bekende YouTuber Tanya Burr. Ik koos voor een neutrale lipgloss en een rode nagellak. Eigenlijk heb ik al veel te veel nagellak, maar ik was ontzettend benieuwd naar dit mooie rode kleurtje.

Dan kocht ik nog mooie oorbellen bij Maison Bidon, verder kocht ik ook nog een soort van knal roze vest ( Bernadette) noemt dit. Maar daar heb ik geen duidelijke foto van. Je ziet hem wel in het grijs terug op de foto hierboven. Ik zou zeggen neem zeker eens een kijkje op hun Facebookpagina.

Verder kwam ik ook nog naar de beurs omdat ik uitgenodigd voor mijn blog. Ik ging hiervoor langs bij het BelBeauty eilandje. Hiervoor kreeg ik ook nog enkele leuke producten van het merk Pascaud.

Ook nog lekkere chocolade..

En nog mooie make-up producten van Karaja. Deze producten komen uit de nieuwe collectie van Karaja en volgende week zal je hiervan dus een artikel zien verschijnen…

Een groene klei masker kocht ik ook nog, maar dit was niet op de beurs maar van bij Essenza in Aalst. Maar ik wou jullie dit toch nog even laten zien omdat er hiervan ook binnenkort een review van op beautytwist komt.

Ik heb geen prijzen vermeld bij de aankoopjes, omdat er op de beurs soms een korting was. En ik jullie daardoor geen goede prijs kan meedelen. 

Wat vind je van mijn aankoopjes?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Wat een aparte oorbellen! Love em!

 2. Kelly says:

  Wat een leuke aankoopjes! :) Vind die oorbellen erg tof.
  Kelly onlangs geplaatst…Redken Curvaceous Shampoo & ConditionerMy Profile

 3. Ilse says:

  Toffe spulletjes! Vooral die oorbellen, speciaal ook wel!
  Ilse onlangs geplaatst…Win 2x The Minions USB-stick t.w. v.19,95 euro!My Profile

 4. Miss says:

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! En ben erg benieuwd naar je reviews!
  Miss onlangs geplaatst…Outfit // tough goldMy Profile

 5. femketje says:

  gave oorbellen!
  femketje onlangs geplaatst…Essence Pure Nude Powder.My Profile

 6. Saraya says:

  Wat heb je leuke spulletjes gekocht, leuk voor te zien :)
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Spring WishlistMy Profile

 7. Wat heb je veel leuke items gekozen!
  Eilish (artisticstateofmind) onlangs geplaatst…Leuke Moederdag cadeautjesMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge