Beauty aankoopjes Sluis

Vorige week zaterdag ben ik nog laat gaan beauty shoppen in Sluis. Het was een beetje onverwacht, want we zijn best nog laat vertrokken. Maar ik laat jullie vandaag mijn beauty aankoopjes zien van in Sluis.

Beauty shoplog Sluis5

Als eerste laat ik jullie mijn aankopen zien van bij Beauty Plaza. Ik kocht als eerste van Skin Truth een nagelriem olie met advocado & jojoba. Mijn nagelriem olie is eigenlijk zo goed als leeg, dus tijd voor een nieuwe.

Nagelriemolie: € 4,95

Beauty shoplog Sluis6

Onlangs kreeg ik mijn tweezerman pincet van Ici Paris XL binnen, maar ik wou graag nog eentje voor mee te nemen in mijn tas. Dus nam ik dit mini tweezerman pincet mee. Is het de hype waard? Ik vertel jullie er binnenkort meer over.

Mini tweezerman pincet: € 12,95

Beauty shoplog Sluis41 Beauty shoplog Sluis414

Het merk Babor heb ik leren kennen door mijn opleiding en daar zat toch wel één product tussen waar ik nog steeds tevreden over ben. Dat is de rose toning lotion. Misschien dat ik hier ook wat meer over vertel in apart artikel? Hij ruikt zo heerlijk en verfrist de huid. Daarnaast haalt hij de laatste vuilrestjes weg.

Babor rose toning lotion: € 21,50

Beauty shoplog Sluis7

Ik kreeg ook nog enkele staaltjes mee.

Beauty shoplog Sluis68

Beauty shoplog Sluis62

Beauty shoplog Sluis3

Uiteraard kunnen we een bezoekje bij Etos niet overslaan. Ik had spijt dat ik vorige keer de nepwimpers van Beautygloss ( Mascha) niet had gekocht. Dus nam ik er nu twee paar mee. Ik koos voor Fluffy & Silky. Nu nog leren aanbrengen..

Beautygloss lashes ( €6,99 & 8,99)

Beauty shoplog Sluis75

Dan was er nog een actie van Andrélon, dus nam ik twee haarproducten hiervan mee. Ik nam een hitte beschermer mee en een haarspray. Dit zijn volgens mij de eerste producten van dit merk, dus ik ben wel benieuwd!

Haarproducten Andrélon samen € 6

Beauty shoplog Sluis524

Voor de voetjes te verzorgen nam ik dit pakketje voor een kruidenbad ook mee. Hiervan hoor ik steeds heel veel goeds, dus dat moeten we is proberen.

Kruidenbad Gehwol: € 7,80

Beauty shoplog Sluis41414

Ik ben al even benieuwd naar deze Organixhair Renewing Argan Oil Of Morocco shampoo dat ik besloot om eerst even een mini versie aan te schaffen en dan eerst even te testen. De geur is alvast heerlijk!

Organixhair Renewing Argan Oil Of Morocco shampoo mini: € 3

Beauty shoplog Sluis7574547

We sluiten af met deze heerlijke roomspray met roosjes. Dit kocht ik in een drogisterij in Sluis ( weet even de naam niet meer). Maar ik ben alvast fan! Je hebt met één spray al genoeg voor een aangename geur.

Ben jij al eens in Sluis geweest?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Vanessa says:

  Mooie aankoopjes! De producten van Andrélon vind ik heel fijn. Jammer dat ze bij ons zo moeilijk verkrijgbaar zijn. Ik ben trouwens nog nooit in Sluis geweest, oeps! X
  Vanessa onlangs geplaatst…The Incredible face mask + 30% kortingMy Profile

 2. Amélie says:

  De wimpers van Masha wil ik zeker ook eens proberen!
  Toffe aankopen!
  Amélie onlangs geplaatst…Chiro kamp 2k16, dat is voorbij…My Profile

 3. Jana says:

  Die nepwimpers zou ik zelf ook graag eens proberen :) x

 4. femketje says:

  fijne aankoopjes :D
  femketje onlangs geplaatst…Essence – Lights Of Orient Blush.My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge