Beauty shoplog ( Sephora)

Vorige week zaterdag ging ik naar de Sephora, een ware beauty hemel voor mij. Ik kon mijn ogen niet geloven hoeveel mooie make-up ze daar hadden. Nochtans was het niet zo een grote Sephora waar we waren geweest. Het is ook niet zo heel ver, want het is namelijk hier. Ik kocht er enkele dingen, maar ik kocht ook nog ergens anders iets leuk.

Beauty shoplog ( Sephora)1

Oké laten we gewoon met de deur in huis vallen en toch wel beginnen met het allerleukste van wat ik heb gekocht bij de Sephora. Een palette dat ik steeds zag verschijnen op verschillende Instagram profielen is toch wel het Huda Beauty palette de Rose Gold Edition. Dit is echt een pareltje in mijn make-up stash. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar daar komt snel verandering in. Ik weet nu al dat hij al zijn geld waard is ( oeps!)..

Beauty shoplog ( Sephora)4 Beauty shoplog ( Sephora)45

Als we dan toch met geld aan het gooien zijn (grapje) dan doen we het toch meteen goed?! Ik zag de bekende Becca higlighter liggen. Ik dacht laten we hem eens testen. Helaas was ik meteen verliefd! Wat een prachtige driedimensionale glans. Wow! Hiervan komt ook wel een review van online. Ooh bijna vergeten, de beautyblender stond ook al heel hoog op mijn wishlist hoor..

Beauty shoplog ( Sephora)87

Als laatste bij de Sephora kocht ik een hele mooie eyeliner in een gouden kleur. Volgens mij staat dit heel mooi voor een dagelijkse look.

Beauty shoplog ( Sephora)14

Beauty shoplog ( Sephora)78

Dan ging ik ook nog langs bij Kiko, want eigenlijk hebben ze daar ook heel erg leuke make-up! Ik kocht dit oogschaduw penseel, want ik hou er wel van om een mooi lijntje hiermee boven mijn ogen te trekken.

Beauty shoplog ( Sephora)58

Dan ging ik ook nog langs bij de Auchan, dat is hele grote supermarkt. Daar kocht ik een deodorant met vanille en van Bioderma kocht ik het welbekende micellair water. Ik ben hier eigenlijk wel erg benieuwd naar.

Ik ben ontzettend blij met mijn aankopen en ik ben ook heel erg benieuwd om alles uit te proberen.

Van wat wil jij graag een review zien?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Kelly says:

  De highlighter van Becca is gorgeous!
  Kelly onlangs geplaatst…LUSH – Cheer Up ButtercupMy Profile

 2. Vanessa says:

  Wat een mooie palette, en die Becca highlighter is ook een pareltje. Ben benieuwd naar je reviews. Het Bioderma micellair water vind ik ook heel fijn! X
  Vanessa onlangs geplaatst…Veelgestelde vragen over de zwangerschapMy Profile

 3. Ellen says:

  Dat oogschaduw palette van Huda is zo mooi!
  Ellen onlangs geplaatst…Dit is de goedkoopste beauty adventskalender van 2017!My Profile

  1. Jana says:

   Ja hé vind ik ook :D x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge