Beauty shoplog met o.a. the body shop

Na een lange tijd is het op mijn beauty blog terug nog eens voor een beauty stoplog! Ik kocht veel beauty spulletjes bij the body shop, maar ook nog andere leuke aankopen..

beauty2 beauty3

Als eerst kocht ik een boek, maar niet zomaar een boek. Ik kocht het boek ‘ hoe wordt ik instafamous?’. Ik lees niet graag boeken, maar wel boeken waar je werkelijk iets van leert! Dat vind ik altijd mega leuk! Dit boek ben ik momenteel aan het lezen.

beauty5

Een boek waar ik nog moet aan beginnen is dit boek. From blog to brand, schijnt een heel goed boek te zijn. Dus toen ik in de standaard boekhandel was, nam ik het boek eigenlijk direct mee naar de kassa. De schattige fluo stiften kon ik ook niet laten liggen..

beauty6

beauty113

foto van Beautytwist.be.

Een tijdje geleden ging ik ook bij de Hollister, een winkel die ik vroeger liever vermeed haha! Ik kocht er een body spray die zo lekker ruikt! Een jeans blouse ( excuseer voor de kreuken). Een warme roze winterjas echt een hele goede aankoop! En tot slot nog een fluffy roze pull.

beauty8 beauty10 beauty11

Nog een lekkere geur die ik heb aangekocht bij the body shop is met grape fruit. Dan nog een vitamine C crème en die ga ik zeker testen! Als allerlaatste aankoop kocht ik nog een heerlijke scrub met frosted berries.. hij ziet eruit als confituur, maar hij ruikt ook zo!

Wat vinden jullie de leukste aankoop?

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. Ik ben vooral benieuwd naar de boeken, ze klinken erg goed!
  Joyce – LemonyLifeNL onlangs geplaatst…6X WAT TE DOEN ALS JE NIET KUNT SLAPENMy Profile

 2. femketje says:

  loooove die met pink grapefruit :D
  femketje onlangs geplaatst…Column – You Don’t Have To Be Perfect.My Profile

 3. Elke says:

  Beide boeken moet ik me ook nog eens gaan aanschaffen!
  Elke onlangs geplaatst…Wat ik kreeg voor Nieuwjaarsavond 2017My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge