Aankopen van de laatste solden

De laatste solden zijn momenteel bezig en daar heb ik afgelopen zaterdag nog even gebruik van gemaakt. Het was al lang geleden dat ik jullie nog eens liet zien wat ik heb gekocht. En vandaag is het het perfecte moment hiervoor.

6 6a

Als eerste zal ik jullie tonen wat ik heb gekocht bij ZEB. Als eerste deze prachtige schoenen met blauwe lovertjes. De schoenen zitten zo gemakkelijk en ik vind ze heel tof om te dragen tijdens de zomer. ( € 20)
7

Ik kocht nog een paar schoenen, namelijk deze zwarte sandaaltjes. Ik houd ervan om tijdens de zomer sandaaltjes te dragen. Daarnaast vind ik het ook gemakkelijk om hier mee te werken. En dankzij de zwarte kleur past dit nog op veel kledingstukken.( € 20)
9 9A

Als beautyblogger schoot deze pull meteen in mijn oog. Het is dunne pull, dus daarnaast ideaal om te dragen tijdens bijvoorbeeld een koude zomerdag. En uiteraard kon de prijs mij ook niet tegenhouden. ( € 7)
8 7A

Dan dit topje van Vila met een ontzettend zacht stofje (ben even de naam kwijt van het stofje). En daarnaast zat het topje ook nog eens gemakkelijk, maar het zag er toch chique uit. (€20)

1 1a

En dan ging ik langs bij mijn favoriete winkel van de stad (Mistinguett). Ik kocht er o.a. deze mint groene sjaal met witte roosjes opstaan. ( €5)

4

En ook deze sjaal nam ik ook mee. Ik vind vooral de kleur en de details aan deze sjaal ontzettend mooi. Als je dit draagt op een simpel topje is je hele outfit al meteen een stuk leuker. ( €10)

5

We sluiten af met deze wel hele bijzondere oorbellen. Het zijn een soort van vogelkootjes, waar ik dan vooral op let zijn de prachtige details en dat heeft dit paar oorbellen zeker en vast! (€20, -20%)

Ziezo dat waren mijn aankoopjes van de laatste solden. Wil je nog een goede solden aankoop doen? Haast je, want de solden lopen t.e.m. zondag!

Heb jij al iets in de solden gekocht?

Liefs,Jana.x

 

 

Comments

  1. femketje says:

    looove de schoenen :D
    femketje onlangs geplaatst…Zomer Blog Schema :DMy Profile

  2. Vanessa says:

    Leuke aankoopjes! Ik vind het Vila topje en de pull met lipstick heel mooi. Zelf heb ik niets gekocht in de solden omdat ik nog genoeg heb X
    Vanessa onlangs geplaatst…Spaarpot die zelf geld teltMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge