Aankopen shopping @ Brussel

Eigenlijk waren het nog net geen solden, maar ik had geluk dat ze er een dagje of twee vroeger mee begonnen zijn vorige week donderdag. Dan ging ik namelijk naar Brussel, maar ik geef toe veel kocht ik niet in de solden. Want meestal vind ik dingen die niet in de solden zijn het mooiste. Ik ging naar mijn nieuwe favoriete winkel Naf Naf en nog enkele andere winkels..

Aankopen shopping @ Brussel1

Aankopen shopping @ Brusseld

Onze eerste stop was bij de Primark, maar helaas veel leuke kleding vond ik niet. Vind het altijd een beetje hetzelfde! Ik kocht er dus maar twee kledingstukken, maar wel hele leuke! Namelijke een t-shirt met bloemenmotief bovenaan. En ook nog een baby- blauwe blazer, want daar was ik wel naar opzoek.

 

solden aankopen.JPGfvf

Naar deze wattenschijfjes met argan olie was ik ook wel benieuwd naar.

solden aankopen.JPGfvfvf

Deze fluffy slippers heb ik al enkele dagen kunnen testen en ze voelen zo zacht aan mijn voetjes..

solden aankopenz

Alles voor mijn blog,want ik wil deze twee make-up kwasten wel is uitproberen. Tegenwoordig lees je er zoveel over dat ik wel benieuwd ben geworden.

solden aankopen.JPGede

Oké, ik geef het toe dat ik een beetje verslaafd ben aan make-up tasjes, maar de zilveren die je ziet liggen is niet zomaar een make-up tasje. Ik schrijf er nog een kort artikeltje over.

solden aankopen.JPGe

Om mijn gezicht optimaal te reinigen kocht ik nog een reinigingsborstel,schuifspeldjes want dat heb je ook nooit niet gezien. De coconut chips heb ik al opgegeten en ze waren lekker!

Aankopen shopping @ Brusselfvf

Bij Kiko kocht ik ook nog een bruine mascara, want ik vind bruine mascara persoonlijk veel mooier dan zwarte. Staat veel zachter vind ik.

Aankopen shopping @ Brussel22 Aankopen shopping @ Brusselff

Dan mijn nieuwe favoriete winkel is toch wel Naf Naf in Brussel! Ik heb er zoveel gekocht, maar deze twee leuke topjes kon ik zeker niet laten liggen. Ze hebben er zoveel leuke kledingstukken en allemaal in mijn kleurtjes.

Aankopen shopping @ Brusselfvfvfvfvf Aankopen shopping @ Brusselfvfvfe Aankopen shopping @ Brusselfvfvfvf Aankopen shopping @ Brussel4 Aankopen shopping @ Brusselvfvf

Verder kocht ik ook nog twee leuke zomerse shortjes, ze zaten zo comfortabel. Als laatste bij Naf Naf kocht ik nog een haarband, maar helaas is hij iets te klein.

Aankopen shopping @ Brussel45

Mijn voorlaatste aankoop is er eentje uit de solden, namelijk deze mooie blinkende sandaaltjes van bij Ken. Ze hadden zoveel leuke schoenen, maar deze zijn het geworden.

Aankopen shopping @ Brussele

Als laatste kocht ik bij Lush een poeder voor frisse voetjes en nog een bruisbal, maar daar zien jullie nog een review van.

Dat waren al mijn aankoopjes die ik heb gedaan in Brussel. Vond het enorm leuk om jullie nog een shoplog te laten zien. Heb jij al aankoopjes gedaan in de solden?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Manon says:

  Leuke aankopen heb je gedaan. Die fluffy slippers zijn echt te cute
  Manon onlangs geplaatst…Vakantie Dagboek #2 – MontenegroMy Profile

 2. Elke says:

  Die schoenen zijn echt enorm leuk!

 3. Vanessa says:

  Heerlijke Lush producten! Je aankoopjes van de Primark vind ik ook leuk. Ben benieuwd naar de make-up kwasten en de bruine Kiko mascara X
  Vanessa onlangs geplaatst…Heerlijk genieten van de zon onder je parasolMy Profile

 4. […] mijn shoplog van eergisteren zagen jullie al de mini essentials bag van de Primark. Vandaag laat ik jullie zien […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge