Aankoopjes Amsterdam ( Stradivarius,Kiko,..)

Ik heb niet zoveel gekocht in Amsterdam, omdat ik toch graag een beetje wil sparen. Maar ik wou de dingen die ik had gekocht toch laten zien aan jullie. Veel plezier!

1

Oké, de eerste aankoop is stiekem niet van in Amsterdam, maar van aan zee. Deze blouse kocht ik bij Zara. Hij lijkt op de foto best groot, maar als ik hem aanheb past hij perfect! Ik vind de kleurencombinatie zo leuk.

2

Dan ging ik langs bij Stradivarius, wat een leuke winkel is dit! Ik kocht o.a. dit T-shirt want deze kon ik niet laten liggen! Ik vind de kleur van het T-shirt erg leuk. Hij heeft zo precies een rosé gouden schijn. Nu juist nog de plooien uit het T-shirt strijken.

.
Aankoopjes Amsterdam ( Stradivarius,Kiko,..)

Ook bij Stradivarius kocht ik dit te leuke roze T-shirt met precies allemaal bloemetjes opstaan. Je kunt dit als het iets kouder is nog aandoen onder een vestje. Dan is je outfit compleet!

4

Dan bij New Yorker was er veel leuks! Dit bloemen T-shirt met lange mouwtjes stond al een tijd op mijn wishlist. Ik vond dat het geheel er ontzettend leuk en vrolijk uitzag. Al leuk voor in de lente – herfst.

5 6 7

En dan zag ik opeens de make-up winkel Kiko, dus daar moest ik absoluut binnengaan. Ik moet zeggen dat ze ontzettend leuke make-up producten hebben voor een niet te hoge prijs. Maar zoals jullie weten heb ik best al veel make-up. Ik kocht twee oogschaduws en twee paar voedende handschoentjes. Hier ben ik benieuwd naar!
8

Dan bracht ik ook een bezoekje aan de Lush, want op een groep op Facebook las ik veel goed over BOOM! Deze toothy tabs zouden je tanden witter maken. Momenteel ben ik dit nog even aan het testen..

9

We sluiten mijn aankoopjes van in Amsterdam af met de dingen die ik kocht in het winkeltje bij het Anne Frank huis. Een soort van aandenken aan deze bijzondere belevenis. Ik kocht het dagboek ( voor zelf in te schrijven), stoffen tas, 3x kaartjes, en een boekje van hoe het huis eruit ziet en ook het verhaal wordt erin uitgelegd.

Zo, ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn aankoopjes van in Amsterdam te zien. 

Wat is jou favoriete winkel in Amsterdam?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Vanessa says:

  Leuke aankoopjes! Ik ben vooral benieuwd naar de make-up van Kiko X
  Vanessa onlangs geplaatst…Essence The Gel Nail PolishMy Profile

 2. Jamey says:

  wat een leuke tops!
  Jamey onlangs geplaatst…Catrice Moon Rock Effect Nail LaquerMy Profile

 3. femketje says:

  super leuke aankopen :D
  femketje onlangs geplaatst…Fashion Haul! – Dresses & Shoes.My Profile

 4. Saraya says:

  Leuke aankoopjes, ik ben vooral benieuwd naar de make-up van Kiko ;)
  Saraya onlangs geplaatst…Lancôme Ombre Hypnôse / Ultra Twinkling Color High Fidelity EyeshadowMy Profile

 5. Miss says:

  Oooh, ik ben heel benieuwd of die toothy tabs je tanden echt witter maken.
  Miss onlangs geplaatst…Outfit // howdy cowgirlMy Profile

  1. Jana says:

   Snel volgt er een review :D

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge