Samenwerkingen

Op deze pagina vind je de merken/webshops terug waarmee ik ( mijn blog beautytwist) mee heb samengewerkt of waarmee ik nu nog steeds mee samenwerk. Soms kan het gaan om een éénmalige samenwerking of soms blijf ik nieuwtjes krijgen van dit merk. Zo is dit wel leuk om verschillende merken te leren kennen. Ik vond dit wel een leuk idee om zo een overzicht te creëren en zo zien bedrijven, andere webshops en merken ook met welke andere merken ik al ervaring heb.  Ik zet ze dus op deze pagina even op een rijtje.

Dit is al een heel lijstje, maar ik blog dan ook al een tijdje ( langer dan 5 jaar)

Comments

 1. Timo says:

  Beste Blogger,

  Ik kwam jouw website tegen en vond deze heel mooi! Ik schrijf artikelen over soortgelijke onderwerpen en heb al wat ideeën die wellicht interessant zijn voor jouw lezers.

  Ik vroeg me af of je artikelen van anderen plaatst. Zo ja, heb je hier ook richtlijnen voor?

  Ik zou graag de blogging mogelijkheden met je bespreken!

  ik hoor het graag van je,

  Met vriendelijke groet,
  Timo Bruinsel

  1. Jana says:

   Beste Timo,

   Je mag mij altijd mailen op beautytwist@hotmail.com
   Ik sta steeds open voor een samenwerking

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge