Goodiebox van Februari

Ik hou ervan! Van wat? Van iedere maand een cadeautje te ontvangen vol met met beautyproducten! Ik heb het natuurlijk over de goodiebox! Benieuwd wat de inhoud is? Lees dan snel verder…

De goodiebox van februari bevat 5 producten waarvan er twee fullsize producten inzitten. Iedere maand is dus een leuke verrassing! De doosjes kan je ook hergebruiken om andere producten in op te bergen bijvoorbeeld. Kijk je mee naar de inhoud?

Mijn favoriet van de goodiebox is dit make-up product. Een mascara ( travel size) van Benefit. Een merk dat volgens mij iedereen wel kent.

Ook naar dit serum ben ik benieuwd, want dit merk ken ik eigenlijk niet.

Hier zien jullie nog eens alle producten. Nog een crème soufflé voor het lichaam die heerlijk ruikt! En verder nog tan drops voor het gezicht. Een mooi bruin kleurtje in enkele seconden! Het doosje ziet er alvast mooi uit. Een heerlijk oogmasker zit er ook nog in. Onderaan de foto zien jullie nog een travelsize van een parfum. Dit is het extra product die je erbij krijgt als je voor het eerst de box besteld. Mooi extraatje toch? De box heeft een totale waarde van € 112! En jij besteld hem voor € 19,95

Bestel jou goodiebox nu ook! Elke maand een cadeautje voor jezelf.

Spreekt dit jou aan?

 

Liefs,Jana.X

Comments

  1. Grappig dat NL/BE toch wat verschilt! Ik had de mascara niet, in plaats daarvan had ik een soort reusable wattenschijfje/scrubding.
    Joyce – SomedayTodayNL onlangs geplaatst…De juiste volgorde van huidverzorgingMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge