Wij zijn er terug!

Wat heb ik het bloggen gemist! Het laatste artikel dat online stond is van 10 mei en dat lijkt voor mij al een eeuwigheid geleden. Ik heb het de laatste tijd dan ook een beetje heel druk gehad. In dit artikel vertel ik jullie dit kort..

do

Op deze foto lijkt het al helemaal niet dat ik het druk heb gehad, maar dat was namelijk 11 mei en die dag heb ik een kleur & stijl sessie gedaan op school. Hierna zijn we namelijk nog een ijsje gaan eten, want het was zo warm die dag.

18601364_1584516818228137_992472132_n (1)

Uiteraard ben ik ook gaan werken, maar helaas ben ik ook ziek geworden toen. Ik vond het heel jammer, want ik voelde mij zo enorm futloos dat ik ook niet naar school kon gaan.  smoothie

Ik was naar de dokter geweest en ik had namelijk een druk in mijn hoofd, die maar niet wegging. Ook een neusontsteking en nog dingen waarvan ik de naam niet meer weet. Dus dat betekend antibiotica nemen.. mijn zus had voor mij een lekkere en vooral gezonde smoothie gemaakt.

nail

Na een weekje goed uit te rusten kon ik eindelijk mijn nagels terug laten doen. Ze zagen er niet en nu dus terug wel!eindwerk

Tussendoor heb ik aan mijn eindwerk ook nog gewerkt, want ik had eigenlijk nooit de tijd om hier aan te werken. Ben er echt tot ‘ s nachts aan bezig geweest. Maar ik kan toch zeggen dat ik wel tevreden kan zijn. Hier en daar zullen er wel dingen zijn die niet goed zijn, dat is altijd zeker.

DSC_0905

En nu komen er terug weer artikels online, soms is het wel moeilijk om alles te combineren. Want momenteel maak ik terug filmpjes voor mijn werk, de Facebookpagina regelmatig en natuurlijk nog school en werk. Binnen een maand zit school er weer op! Dan ga ik mij echt kunnen focussen op de dingen die ik het liefste doe. Daar hoort mijn blog uiteraard ook bij..

Heb jij afgelopen dagen iets leuks gedaan?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. femketje says:

  dat ijsje ziet er super uit ;D
  femketje onlangs geplaatst…Nails – Bright White & Neon Orange (Sugar Nails!).My Profile

 2. Vanessa says:

  Begrijpelijk dat alles moeilijk te combineren is. Binnenkort zal je hopelijk meer tijd hebben om te bloggen. Je eindwerk zal wel goed zijn ;-) X
  Vanessa onlangs geplaatst…Een perfect dekbedovertrek is er voor iedereenMy Profile

  1. Jana says:

   Hopelijk! x

 3. Manon says:

  Alles combineren is ook zo moeilijk!
  Manon onlangs geplaatst…Catrice IcoNails Gel Lacquer – Lana Del Grey & Vintagged PinkMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge