Update mijn opleiding schoonheidsspecialiste #2

Ik vond het wel fijn om nog eens een update over mijn opleiding als schoonheidsspecialiste te delen met jullie. Mijn vorige update is van in oktober, dus ondertussen zijn er wel al nieuwe dingen gebeurt.


In mijn laatste update vertelde ik in het begin over het waxen/epilatie en dat ik het daar moeilijk mee had. Ik herinner mij ook nog dat ik dacht dat het mij nooit zou lukken. Gelukkig heb ik ondertussen al een paar keer thuis kunnen oefenen en lukt het steeds beter en beter. Een tijdje geleden vond mijn examen van de epilatie plaats en ik weet al dat ik daarvoor ben voor geslaagd! Dus kan ik zeggen dat het nu wel goed lukt. En ook de massages gaan steeds beter en beter. Voor alle praktijk vakken ben ik geslaagd! ( manicure, gelaatsverzorging en make-up!) En ook de theorie hiervan. Helaas zijn er ook wat dingen dat minder gingen zoals anatomie, dat vak moet ik opnieuw doen. Maar tweede keer goede keer? Van boekhouden weet ik nog niet of ik geslaagd ben, maar ik vrees er een beetje voor.

Wat heb ik de laatste tijd nu nog gedaan? We hebben een hele leuke uitstap gedaan naar Il Senso, dit is een soort van opleidingscentrum, maar ook een winkel. Die dag hebben we een les gehad van wimperextensions, spray tanning en tot slot ook sugar wax. Allemaal zo interessant! Ik kocht daar ook de heerlijke witte chocolade scrub en massage olie. Ik vond het een geslaagde en vooral ook leerrijke dag.

En waar ben ik momenteel mee bezig? Nu ik oefen ik momenteel nog steeds alles thuis goed ( gelaatsverzorging, waxen, massage, manicure) Binnenkort heb ik ook weer nieuwe lessen waaronder praktijk pedicure. Maar jullie zullen nog wel lezen hoe dat gaat. Ook gaan we nog op super leuke bedrijfsbezoeken en komt Babor ook nog langs. Voor ik het vergeet heb ik nog iets leuks te delen. Laatste ontdekte ik een hele handige webshop waar je allemaal verzorgingsproducten/make-up en nog andere dingen op kunt op bestellen, een soort van online apotheek. Erg handig voor mijn opleiding ook! Neem zeker is een kijkje.

Nu zijn jullie terug op de hoogte van hoe het momenteel gaat op school. En hoe gaat het met jullie opleiding/werk?

Liefs,Jana.x

Ik weet dat ik maar 1 herexamen heb hoera!! 

Comments

 1. Mjay says:

  Leuk om te lezen hoe het met je opleiding gaat! Ik denk dat het best een intensieve opleiding is? Ik vond dat al van mijn visagie leerstof… Veel theorie én praktijk :-) Maar natuurlijk heel leuk!
  Mjay onlangs geplaatst…Jullie zijn welkom op mijn (ver)nieuw(d)e beautyblog!My Profile

 2. melissa says:

  Fijn dat je geslaagd bent voor je epilatie! En met de theorie vakken die je opnieuw moet doen komt het wel goed. Leuk dat veel dingen bijleerd :)
  melissa onlangs geplaatst…Favorieten – Januari 2016My Profile

 3. Amélie says:

  Fijn dat je epilatie veel beter gaat!

 4. Vanessa says:

  Leuk om een update te lezen! Gefeliciteerd met je examens. Jammer van dat ene herexamen, maar dat komt vast goed. Zoals je zegt: tweede keer, goede keer ;-) X
  Vanessa onlangs geplaatst…TAG: Ik als bloggerMy Profile

  1. Jana says:

   Dankjewel :D

 5. Saraya says:

  Fijn dat je geslaagd bent, erg leuk voor dit te lezen :)
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Favorieten Januari!My Profile

 6. Bianca says:

  Zo leuk dat het goed gaat, boekhouden is ook gewoon oersaai maar dat komt vast wel goed en anatomie vond ik altijd heel erg leuk. Die scrub ziet er trouwens heel fijn uit :)

 7. Iris says:

  Het lijkt me een pittige opleiding hoor! Wel fijn dat het goed gaat.

 8. Ayla says:

  Oeee, die witte chocolade olie klinkt heerlijk haha :D ik wil wel eens model zijn Jana! :p x
  Ayla onlangs geplaatst…Mijn wrap-up: januari 2016My Profile

  1. Jana says:

   Dat is lief Ayla, als ik nog eens iemand nodig heb zal ik zeker aan je denken :D x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge