Movietime! Films die ik afgelopen tijd heb gezien ( favorieten)

Tijd voor eens een ander artikel dan beauty. Ik heb ik de vakantie hele leuke films gezien en vandaag toon ik jullie mijn favorieten.

DSC_0225-001vv

 

Als eerste beginnen we met een thriller namelijk my nanny’s secret en deze film heb ik afgelopen zondag gezien en ik vond het een geslaagde film, een beetje mysterieus dus het was een film dat je goed moest volgen. Deze film was ook met Haylie Duff en die vind ik altijd zo een goede actrice.

In het kort : 

Claudia heeft een mooie toekomst: ze zit op de universiteit, heeft een leuke vriend en is de oppas van de geweldige familie Tyrrell. Haar verleden is een ander verhaal. Sinds haar vader is overleden, zijn zij en haar broertje Carter op elkaar aangewezen. Carter loopt foute feestjes af, handelt in drugs en is al meerdere keren in de gevangenis beland. Ondanks alles blijft Claudia hem beschermen en helpen. Tot ze hem een keer geen geld wil lenen voor een grote drugsdeal. Carter zegt dat hij zijn zus nooit meer wil zien. De volgende dag vindt prompt een gewelddadige overval plaats bij de Tyrrells. Hoe lang kan Claudia Carter nog de hand boven het hoofd houden?

Dan zien we 12 wishes of Christmas. Ik weet het Kerstmis is al even voorbij maar ik vond toch dat jullie deze film moeten zien. Heb je een beetje fantasie en gevoel voor humor? Dan is dit een aanrader.

In het kort : 

Laura volgt de goede raad van haar beste vriend op en maakt een afspraak met een life-coach. Deze vertelt haar dat Laura twaalf wensen moet doen voor een positieve verandering in haar leven. Laura realiseert zich dat de wensen haar in onvoorspelbare situaties doen belanden en ze moet alert reageren om haar leven weer op de rails te krijgen voor de kerst. Maar haar leven is niet het enige dat ze terug wil, ze is haar hond namelijk ook nog eens kwijt.

Dan heb ik afgelopen vakantie ook van die feel good films gekeken en deze growing the big one is een heel mooie verhaal over een vrouw die haar succesvolle leven opgeeft voor het boerderij leven..

In het kort : 

Als een vrouw met een succesvolle baan in de grote stad de familieboerderij op het platteland erft, staat haar leven in één klap op z’n kop. Omdat de boerderij bijna failliet is, besluit ze een pompoenenwedstrijd te organiseren, in de hoop om genoeg geld in te zamelen.

Van al deze mooie verhalen komen we aan bij een thriller en wat voor een thriller. Taken back – finding Haley. De titel zegt misschien al genoeg dat het verhaal gaat over een vermist meisje, een heel intens maar mooie film die ook nog eens gebaseerd is op een waargebeurd verhaal.

In het kort : 

De driejarige dochter van Karen Turner verdwijnt spoorloos tijdens een dagje weg. Karen kan niet over haar verdriet heen komen en komt terecht in een depressie. Haar huwelijk strandt en ze besluit haar succesvolle carrière als kunstzinnig fotografe op te geven. In de hoop haar dochter terug te vinden, gaat Karen werken als schoolfotografe en reist twaalf jaar lang langs diverse scholen. Op een gegeven moment besluit ze een tijdje bij een vriend te blijven en terwijl ze bij de lokale school fotografeert, denk ze haar dochter te herkennen. Klopt haar moederinstinct of is ze geobsedeerd?

Als laatste sluiten we af met een film die nog maar net nieuw is en dit is deadly spa. Aan de titel te horen is het een thriller maar dit vond ik wel kunnen nadat ik heel de vakantie naar Kerstfilms heb gekeken. Nu deze film is van het begin tot het einde zo spannend!

In het kort : 

Wanneer Dawn, een overwerkte alleenstaande moeder, met haar tienerdochter, Kayla, naar een luxe spa gaat, geloofden ze dat ze naar een paradijs van spa-behandelingen, yoga, en natuurwandelingen gingen. Totdat een reeks verontrustende incidenten bij Kayla vragen bij zich brengt. Kayla is ervan overtuigd dat ze moeten vertrekken Dawn is nu verslaafd aan de fantasie van David James, de knappe en charismatische oprichter van The Source…

Dat waren alle films die ik met jullie wou delen. Zeker allemaal aanraders om eens een avondje te ontspannen.

DSC_0227v

 

Liefs,Jana. x

Comments

 1. femketje says:

  ik moet ook echt weer eens tijd maken om wat films te kijken :3

 2. Leuke films heb je gezien. Ik ben helemaal fan van The Hunger Games.
  Liefs, xxx

 3. Ayla says:

  leuke films, ik kende ze niet! xx

 4. Kimberly says:

  Ik moet ook echt meer films kijken haha! Ik ken deze allemaal eigenlijk nog niet. Ik wil zelf de Bridget Jones films binnenkort weer kijken

 5. Elke says:

  Ik kende ze allemaal nog niet, maar ik moet echt meer films gaan kijken! :)

 6. Nele says:

  Lijken me leuke films. Taken back – Finding Haley lijkt me wel goed. Die is overlaats toch nog op tv geweest, niet?

  1. Jana says:

   Ja volgens mij hadden we hem opgenomen :D

 7. Eline says:

  Leuk artikel! Ik ken eigenlijk alle films niet, maar klinken wel erg leuk!

 8. Bee says:

  Waaw, lijken leuke films, kheb er nog geen een van gezien, de laatste en eerste lijken me wel wat!

 9. De Dotties says:

  Wat leuk, ik heb hier nog geen enkele film van gezien maar sommigen lijken me best wel goed!

 10. Glossiequeen says:

  Ik hou van films! Vooral horror/thrillers zijn mijn favoriet dus Nanny’s Secret spreekt mij wel aan.

 11. friv says:

  friv…

  |Loving the information on this site, you have done outstanding job on the posts ….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge