Mijn favoriete Apps van dit moment.

Ik heb al een tijdje mijn HTC one C gsm en ik ben er heel blij mee. Vooral omdat ik nu vele apps kan downloaden en vandaag toon ik jullie mijn favoriete apps van dit moment. Want tja dit kan snel veranderen natuurlijk..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Als eerste 4 plaatjes 1 woord speel ik meestal in de les samen met mijn vriendin als ik mij verveel. En met twee vind je toch sneller te oplossing vind ik. Verslavend spel is het wel een beetje want als ik het woord niet vind vraag ik het aan iedereen om mij heen.

Large

Dan nog een leuk spelletje en ook wel een bekend spelletje is angry birds. Dit speel ik meestal in de trein of in de auto omdat het zo echt een spel is waar je verder wilt geraken. Erg leuk spel blijft dit toch, ondanks het toch wel wat moeilijk wordt.

08d3e20805517_large

Dan een spel dat ik eerst heel stom vond maar na een tijdje terug heb gedownload,  ik het  nu weer heel verslavend vind om te spelen en vooral tegen iemand te spelen voor te hoogste score bijvoorbeeld. En natuurlijk is het wel wat lastig als je telkens beneden valt..

Large

Ooh POU! Een diertje of beter een wezentje die je iedere dag goed moet verzorgen en je krijg ook telkens een melding als hij iets nodig heeft. Hoe beter je hem verzorgt en spelletjes mee speelt hoe hoger je in levels geraakt. Dit is toch iets waar ik mij om de drie uur ongeveer mee bezig hou. Heb jij ook een Pou?

Dan zo wat twee spelletjes die een beetje op elkaar lijken namelijk Icomania waar je moet raden over welk woord het gaat in het juist thema dan wel. En dat het twee Logo Quiz celebrities een quiz waar je moet raden om welke celeb het gaat. Ik wordt steeds beter in beide spelletjes. Jippie!

Tumblr_mk8cm1n4881s9vevvo1_500_large

Als laatste spelletje is subway surfer echt zo een spelletje die ideaal is voor iedereen en voor elk moment te spelen. Een spel waarmee je centjes moet raken en je treinen moet ontwijken .Ook kan je verschillende cadeautjes raken onderweg waardoor je met een skateboard kan rijden . Echt heel verslavend is dit!

Echt een leuke app! Dit is zo een app waar je kan zien wat je die dag kan aandoen en dan tonen ze een voorbeeld van een outfit. Echt handig voor mij want ik twijfel altijd wat ik kan aandoen en de temperatuur staat er ook bij. En ik hem al gemerkt dat deze app echt klopt. Ook kan je een leuke outfit opslaan als favoriet of zelf je outfit bestellen online.

Color Note is een heel handige app voor mijn blog. Je kan hier namelijk makkelijk lijstjes mee maken als je iets moet doen. En ook kan je ze afstrepen als je een taak heb volbracht ( een check list), wat ook makkelijk is dat je je ze kan inkleuren in verschillende kleuren.. Ook staat er nog een agenda op zodat je je afspraken kan plannen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dat waren alle apps dat ik nu heel erg leuk vind. Verder vind ik nog WordPress – Instagram – Twitter – Bloglovin echt heel leuk!

 • De foto’s komen van weheartit , maar de eerste en laatste zijn van mijzelf.

 

Wat zijn jou favoriete Apps van dit moment?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. femketje says:

  Ja pou! Zo cute XD

 2. wat een leuke apps! ik moet me echt dringend een iphone aanschaffen

 3. Delphine says:

  Leuk artikel, ik ga mij waarschijnlijk ook een smartphone aankopen dus dan is ht altijd wel fijn om eens te weten welke apps leuk zijn om te hebben

 4. Kimberly says:

  Leuk om te zien! :) Ik heb ook dat iconmania gedaan, had hem zo uitgespeeld haha

 5. Sophiee says:

  Wat een leuke apps:)

 6. heel leuk! ik ken er een paar nog niet maar die ga ik gauw eens bekijken!

  http://www.jenniefromtheblog.com

 7. Malou says:

  Wat een leuke apps!

 8. Michaela says:

  Ik ben nu alleen verslaafd aan Candy Crush haha :D

 9. Kirsten says:

  Super leuke apps!

 10. Lisanne says:

  Leuke apps, ik kende ze nog niet allemaal! Ik zweer bij Wunderlist en Timehop!

 11. Elke says:

  Een aantal apps kende ik nog niet… Maar color note ga ik zeker downloaden deze klinkt erg handig!

 12. Ayla says:

  Leuk artikel! Ik heb 4 plaatjes 1 woord al uitgespeeld hihi :D xxx

 13. Annelie says:

  Sommige apps kende ik nog niet, leuk! :D

 14. Selma says:

  Wat een lieve case heb je zeg, met die kat!! Ahww!

  En handig zo’n lijstje met apps, ik zie vaak door de bomen het bos niet meer ;-) .

 15. Fashiable says:

  Een aantal kende ik nog niet, thanks voor de tips! Pou heb ik wel (ik ben al bij level 53 oeeps haha)

 16. Mariska says:

  Ik heb geen enkele app van deze, alleen Candy Crush eigenlijk doe ik qua spel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge