Life update ?

Vandaag is het terug tijd voor een persoonlijk artikel, maar helaas niet voor een kijkje in mijn leven want ik heb niet genoeg foto’s kunnen nemen. Ik vertel jullie vandaag hoe dit komt..

Ziek ?

♡ Live. Love. Laugh. ♡ ✧ Pinterest ~ Yasmine_Jaber ✧

Ik was helaas vorige week ziek en ik had een maagontsteking, dus dat was enorm pijnlijk. Dat betekende dus veel rusten en toast eten vooral. Eigenlijk was het ongeveer 4 dagen toch dat ik heel veel krampen had en niet veel kon doen. Dus daarom heb ik geen foto’s gemaakt, want veel interessants kon ik dus niet delen. Maar het goede nieuws is, dat ik mij toch al beter voel nu op dit moment. In dit artikel deel ik graag nog wat nieuwtjes met jullie..

Terug video’s ?

Ik heb ook een intro video gemaakt, hebben jullie deze al gezien? Ik heb ook een video gemaakt met de nieuwste make-up collectie van het merk Artdeco. Graag maak ik nu meer video’s, maar dus zoals ik in de video zeg enkel als ik een leuk idee heb of jullie hebben een tof idee? Laat maar weten.

Verdere plannen ?

Afbeeldingsresultaat voor beautytwist ikea

Afbeeldingsresultaat voor beautytwist plannen

Verder ga ik vandaag nog samen met Inez nog naar de Action en een keertje naar de Ikea voor nog wat dingetjes voor te plannen. En wie weet nog dingen, want ik ken mijzelf..Verder deze week werken en vrijdag ga ik samen met Astrid naar een event van Urban Decay. Ze vroeg of er iemand mee wou gaan dus dat wou ik wel!??‍♀️

DSC_1256

Ik heb ook super leuke nieuwtjes om met jullie te delen. Dit artikel van The body shop hebben jullie al gezien, maar er komen nog samenwerkingen aan met Radbag. Een mega leuke webshop! Klik op de link als je benieuwd bent..

Zo, nu hebben jullie toch een beetje een idee van wat er ondertussen allemaal is gebeurt is en nog gaat gebeuren. Gaan jullie iets leuks doen deze week??

Liefs,Jana.

Comments

 1. femketje says:

  zo vervelend dat je ziek was :o alsnog beterschap <3
  femketje onlangs geplaatst…Look – Boy, Bye!My Profile

  1. Jana says:

   Dankjewel!! :-)

 2. Vanessa says:

  Een maagontsteking is inderdaad pijnlijk. Gelukkig gaat het nu beter en staan er leuke dingen op de planning. Ik ben benieuwd naar je aankoopjes van de Action en Ikea. Ik koop daar ook altijd meer dan nodig is :-) xxx
  Vanessa onlangs geplaatst…5 leuke winterjassenMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge