Enkele veranderingen op mijn blog

Dat het hier de laatste maand iets kalmer is geweest dat hebben jullie wel gemerkt. Maar daar heb ik een reden voor en daar ga ik het vandaag over hebben. 

Extra druk

Ik werk zoals jullie al weten op zelfstandige basis op mijn huidig werk en dat zorgt nog wat voor extra druk. Maar wel leuk, want ik heb meer vrijheid en dat zou ik niet meer kunnen missen. Maar dat zorgt daarnaast wel dat ik alles beter moet plannen. Dus daar steek ik toch ook meer tijd in dan vroeger. Maar ja dat is normaal zeker, dat als je ouder word je andere doelen hebt in het leven?

Actiever op instagram

Ongeveer een jaar een half geleden ben ik actief geworden op Instagram. En daar ben ik nu nog meer bezig, ben zeker niet verslaafd. Maar ik haal er zoveel voldoening uit en ik zie nu mijn aantal volgers echt naar omhoog gaan. Ik heb er nu bijna 4000, maar ik ben er dan ook actief mee bezig. Dus dat betekend naar een leuke locatie gaan voor foto’s te maken, flatlay foto’s maken en de foto’s bewerken. Daarnaast reageer ik zoveel op andere hun foto’s. Dus ik kan met zekerheid zeggen dat ik meer actiever ben op Instagram dan op mijn blog..

Nieuw schema

Dus daarom heb ik na lang nadenken besloten om een nieuw schema te beginnen. Een schema dat ik eigenlijk al een maand in mijn hoofd heb, maar nooit echt durfde toepassen omdat ik een beetje schrik had dat ik minder bezoekers heb. Maar nu vind ik beter minder artikels die echt goed zijn en kwalitatief, dan veel artikel op een week met weinig inhoud. Dus daarom heb ik besloten om in plaats van  vijf artikels op een week naar drie artikels op een week te gaan. Ik heb gekozen om deze artikels te publiceren op maandag-woensdag en vrijdag.

De thema’s blijven hetzelfde, dus nog steeds over beauty & lifestyle. Uiteraard heb ik mijn YouTube kanaal ook nog en dat kan zijn dat ik dan bijvoorbeeld op één van die drie dagen een video post OF een extra video in het weekend. Maar dat zien jullie wel vanzelf verschijnen. Ik denk dat ik hierdoor meer rust zal hebben en mij meer kan focussen op artikels maken en actief zijn op Instagram, zodat ik dus blijf groeien.

 

Wat vinden jullie ervan?

 

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. Evelien says:

  Doen waar jij je prettig bij voelt, dan volgen je bezoekers je vanzelf wel :) Beter minder, maar mee kwaliteit, dan veel ‘flut’ artikels! Goede keuze dus!
  Evelien onlangs geplaatst…Review: Lush Sleepy Shower BombMy Profile

  1. Jana says:

   Dag Evelien,

   Wat fijn om te horen! Dankjewel xxx

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge