EEN KIJKJE IN MIJN LEVEN WEEK 21

EEN KIJKJE IN MIJN LEVEN WEEK 21
Vandaag op Pinkstermaandag heb ik voor jullie weer een kijkje in mijn leven. Ik laat jullie vandaag weer zien wat ik vorige week allemaal heb gedaan. Het was best een druk, maar een leuk weekje met een lang weekend. Want vandaag ben ik nog een dagje thuis.

Maandag

MA1 MA2 MA3

En dan was het weer maandag.. school. Falco was net zoals ik ook nog een beetje moe. Na school at ik wok, dat was al lang geleden. Hierna ben ik vrijwel de hele avond bezig geweest voor school, mijn portfolio van mijn eindwerk sorteren en aanvullen. Dat was langer werk dan verwacht.

Dinsdag

DINS1 DINS2

Dinsdag waren er in de Lidl leuke topjes dus zo nam ik er eentje mee. Voor woensdag moest ik een spreekbeurt voorbereiden over een sociaal thema. Het was per 2 en wij hadden gekozen voor het onderwerp ‘bijzondere jeugdzorg’. Dus dat heb ik vrijwel de rest van de avond voorbereid.

Woensdag

Terug naar de homepagina

WOE2 WOE3

Woensdag= een half dagje school! Ik mocht voor mijn blog een foto op hout kiezen en dat heb ik ook meteen gedaan. Ik zou hem normaal gezien deze week moeten ontvangen. Ik ben hier zo benieuwd naar! Ook ontving ik een leuke uitnodiging van de Kruidvat, wat tof is dat! Ik weet nog niet of ik zal kunnen gaan. Dan besloot ik in de avond te gaan voor een koffiemaskertje tegen wallen haha! En ik sloot af met een 3 minuten maskertje. Het hielp goed, want ik voelde mij al meteen niet meer zo vermoeid.

Donderdag

DON1

Donderdag had ik stage en wat was het een leuke dag! De kleutertjes zijn (meestal) zo lief! En dan was ’ s avonds tijd voor Mijn Pop – Up restaurant! Ik vond het zo spannend! Ik ben voor Brussel /Aalst! En jij?

Vrijdag

VRIJ1 VRIJ2 VRIJ3 VRIJ4

En dan was het eindelijk vrijdag! Ik begon de dag met mijn favorieten handcrème van L’Occitane. Ik moest maar om 11 u 30 op school zijn omdat het vrijpodium was op school, dus had ik genoeg tijd om mij klaar te maken. Na school was ik nog even naar de stad geweest en als ik thuis kwam lag er leuk pakketje van Yves Rocher op mij te wachten. Van in stad had ik lekkere mini stroopwafeltjes mee, jum! Ik ben momenteel de CC cream en de handcrème van L’Occitane Pivoine Flora aan het testen. Snel meer op mijn blog!

Zaterdag

ZA4

Zaterdag was het grote schoonmaak op mijn kamer. Heel mijn kamer lag vol producten die ik heb getest voor mijn blog. Soms weet ik niet waar ik ze moet leggen haha! Daarna heb ik nog even foto’s gemaakt voor mijn blog en ik vond een mooie achtergrond, mijn muizen onesie! Dan was het ’ s avonds tijd voor Eurosong. Ik vind het altijd de moeite om dit te zien en al zeker als ons Belgen landje eraan meedoet. We zijn toch knap vierde geworden. Ik ben trots! Ik vond het nummer ook wel leuk, we hadden moeten winnen hé.

Zondag

ZO1 ZO2

En zondag, gisteren ben ik naar de zee geweest. Wat was het schitterend weer om te wandelen aan zee.

En zo dat was mijn weekje alweer. Deze week staat nog niet zoveel op de planning. Ik krijg normaal gezien mijn eindwerk eindelijk in handen! Vandaag gaan we naar een markt en de rest van de week school en een dagje stage ook. Ik kijk ook naar mijn foto op hout!

Wat ga jij doen op deze vrije dag?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Sas says:

  Leuke foto’s! Vooral die maskertjes-foto’s haha

 2. Manon says:

  Leuke fotos! een koffie masker? nog nooit van gehoord haha

  1. Jana says:

   Ja het werkt echt! :D

 3. Kelly says:

  Wat een leuk weekje heb je gehad!
  Kelly onlangs geplaatst…Make-Up Studio Moondust Eyeshadows.My Profile

 4. Bianca says:

  Ik moet ook eens zo’n koffiemaskertje proberen :-) Ben benieuwd naar je foto op hout

 5. Britt says:

  Leuk overzichtje!
  Britt onlangs geplaatst…Mooie lipproducten ♥My Profile

 6. Saraya says:

  Leuke foto’s, ik moet wat vaker gezichtsmaskers gebruiken :)
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Mini Shopblog BigBazar & Action!My Profile

 7. Ellen says:

  Erg leuk dat je je hele week in foto’s toont ;)
  Ellen onlangs geplaatst…Wishlist #01!My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge