Een kijkje in mijn leven #99

Wat een weekje was mij dat zeg! Het is terug maandag en we starten weer met een nieuwe werk en schoolweek. Ik had best een leuke week en dat laat ik jullie vandaag zien!

Maandag

Maandag betekent weer gelnagels. Nu hadden we les over tips plaatsen-inblenden en een kleurtje gel op plaatsen. Ik merk dat het iedere week beter en beter gaat en dat is natuurlijk heel erg goed. Ik vond het roze kleurtje ook erg mooi.

Dinsdag

di

Dinsdag na de make-up les heb ik de trein genomen en ben ik meteen doorgegaan om te werken. Zo houd ik mezelf altijd wel goed bezig en dat vind ik wel leuk.

Woensdag

woe

Woensdag ben ik eerst van rond 8 u gaan werken tot de namiddag ongeveer. Omdat ik op tijd thuis was, zijn we nog naar de winkel geweest en Falcoken was er ook bij.

Donderdag

do

Donderdag na de les kleur & stijl ben ik mee geweest met Ellen voor als model te zitten voor de cursus freestechnieken. Ik vind dat ze dat supergoed gedaan heeft!

Vrijdag

vrij vrij1

Vrijdag was het een beetje tijd voor ontspanning. We begonnen met een uitgebreide verzorging van mijn gezicht, daarna ben ik geweest voor een heerlijke rugmassage. Ik ging nog even naar de HEMA en dan als laatste kocht ik nog een mooie sjaal.

Zaterdag

Nadat ik zaterdag ben gaan werken en ik eigenlijk wel heel moe was ben ik toch nog weggeweest naar de ladiesnight in het danssalon. Ik vond het een hele geslaagde en toffe avond met mensen die ik heel erg graag heb! Zeker een avondje om nog eens opnieuw over te doen.

Zondag

zo

Dan the day after noem ik het dan. Ooh wat was ik moe! Gelukkig voelde ik mij niet misselijk van de avond ervoor. Thoh ja wat heb ik gedaan zondag? Veel gerust en opgeruimd. Ook heb ik geprobeerd een model te zoeken voor morgen, omdat mijn model die ik had helaas ziek was..maarja op een dag of twee nog iemand vinden is volgens mij wel moeilijk.

Voor deze week staat er nog niet zoveel op de planning, maar jullie zien het wel verschijnen..

Heb jij iets leuks gedaan deze week?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Vanessa says:

  Die roze gelnagels zien er mooi uit. En superleuk dat je naar het Danssalon bent geweest. Het is al enkele jaren geleden dat ik daar ben geweest X
  Vanessa onlangs geplaatst…L’Occitane Arlésienne eau de toiletteMy Profile

 2. Charel says:

  Leuke week heb je gehad! Gaaf die roze nagels!
  Charel onlangs geplaatst…Service bioscoop HollywoudMy Profile

 3. Miss says:

  Die kleur van die gelnagels is inderdaad enorm pretty!
  Miss onlangs geplaatst…Outfit // brownieMy Profile

 4. Manon says:

  Mooi roze kleurtje op je nagels
  Manon onlangs geplaatst…Etos Botanical Boost | Orange Blossom & Ginger LijnMy Profile

 5. Loïs says:

  Deze week ga ik ook niet zo veel bijzonders doen. Behalve in het weekend, dan ga ik Sinterklaas vieren. Oh en ik heb nog een afspraak bij Hunkemoller !
  Loïs onlangs geplaatst…Review / NYX make-upMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge