Een kijkje in mijn leven #64

Joepie de paasvakantie begint! Eigenlijk is hij voor mij al vorige week donderdag begonnen ( in de namiddag dan). Het zal een leuke, maar drukke vakantie worden. Maar eerst laat ik jullie zien wat ik afgelopen allemaal heb gedaan.

Maandag

ma

Maandag was best een lange dag, eerste pedicure en daarna boekhouden.. In de avond besloot ik nog eens al mijn kwasten te wassen ( van school/ en voor mijn werk en voor thuis)

Dinsdag

di

Dinsdag zijn we op bedrijfsbezoek naar Jojoba care geweest en dat was ontzettend interessant. Wat een leuk merk is dit! Toen ik thuis kwam lag er een leuk pakje van Maybelline op mij te wachten. Ik ben zo benieuwd naar deze mascara. Binnenkort meer op mijn blog.

Woensdag

woe

Op woensdag moest ik rond de middag pas naar school en ik mocht om 15 u alweer naar huis. In de avond oefende ik nog even mijn anti- cellulitis massage.

Donderdag

do

Donderdag nam ik Angelique, een hele goede vriendin van mij mee naar school als model. Die voormiddag moesten we de anti- cellulitis massage en de pakking van de rug doen. In de avond ging ik naar Firelle in Hofstade om de make-up te doen van de modellen. Als ik thuis kwam zag ik opeens een pakketje van Catrice ( mijn eerste pakketje van Catrice!!) Binnenkort meer hierover..

Vrijdag

vrij

En vrijdag ben ik naar Gent geweest met een goede vriendin uit mijn klas. Ik kocht niet ontzettend veel, maar wel enkel leuke dingen.

Zaterdag

za za1

Zaterdagavond ben ik met enkele vrienden uit mijn klas weggeweest. Eerst zijn we gaan eten, wat erg leuk was ( en lekker) en rond 22u30 zijn we nog naar de top 1000 geweest.

Zondag

za11

zo

En gisteren zijn we naar de zee geweest. Dat was eens leuk, want het was al even geleden. Ik blijf de zee toch ontzettend ontspannend vinden.

Dat was mijn weekje alweer, voorlopig staat er nu enkel voor donderdag op de planning dat ik naar de K3 show ga! Maar er komen snel wel wat dingen bij.. maar dat zien jullie nog wel verschijnen

Wat ga jij deze week doen? Heb je ook paasvakantie?

Liefs,Jana.

Comments

 1. Miss says:

  Oeh, geniet van je vakantie meid! En wat leuk je eerste pakketje van catrice! Goed bezig meid! :D
  Miss onlangs geplaatst…Outfit // let it snowMy Profile

 2. Evelien says:

  Kwasten wassen, altijd zo’n rotklusje vind ik! En wat leuk je Catrice pakketje! ♥
  Evelien onlangs geplaatst…Reactie op Review: Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream (nu te koop in Nederland!) door BeautyLovesMy Profile

 3. Amélie says:

  Ik heb de nieuwe mascara van Maybelline ook gekocht mar ik vind hem maar niets! Echt zonde! Hij maakt klonters en is veel te extreem! Echt niet wat ik zoek!
  Amélie onlangs geplaatst…Annayake productenMy Profile

  1. Jana says:

   Oei ik moet hem nog testen, dus ik kan nog niks zeggen :-)

 4. manon says:

  lekker dat je even naar de zee bent geweest
  manon onlangs geplaatst…Wishlist | Sport ItemsMy Profile

 5. Vanessa says:

  Leuk dat je een dagje naar zee bent geweest. Die pannenkoeken zien er heerlijk uit. Veel plezier bij de K3 show! X
  Vanessa onlangs geplaatst…Ik ga in bad en ik neem meeMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge