Een kijkje in mijn leven # 29 VAKANTIE EDITIE (Toffe vakantiejob! – Sfeerbeelden van aan zee! – Parijs – Leuke uitstapjes!)

WOW LANGE TITEL !

Het is dan ook de vakantie editie. Het is weer veel te lang geleden dat ik jullie nog een kijkje in mijn leven heb gegeven. Ik heb het zo druk gehad! Maar vooral met leuke dingen doen en die toon ik jullie vandaag in de vorm van een hoop foto’s.

~ Kijkje leven 29b

Eind juli.

Mijn vakantiejob bij de kinderen was echt top! - Het was die dag gekke hoeden op mijn vakantiejob en ik deed mijn papa zijn verjaardagshoed aan. Iedereen vond hem grappig!
Eind juli. Mijn vakantiejob bij de kindjes was echt top! – Het was die dag gekke hoeden dag op mijn vakantiejob en ik deed mijn papa zijn verjaardagshoed aan. Iedereen vond hem grappig!
Nieuwe producten testen van Schwarzkopf - Een leuke DIY gemaakt deze vakantie. Die konden jullie al zien op mijn blog.
Nieuwe producten testen van Schwarzkopf – Een leuke DIY gemaakt deze vakantie. Die konden jullie al zien op mijn blog. – Knuffelen met Falco’ke.
Schuine froefroe en naar de kapper geweest en terugkomen met een rechte froefroe.
Schuine froefroe en naar de kapper geweest en terugkomen met een rechte froefroe. Ik vind hem wel leuk staan. Jullie?

Begin augustus.

Mmm.. een lekkere magnum gegeten met champagne - Begin Augustus zat mijn laatste weekje kamp geven bij de oudere kleuters zat erop!
Mmm.. een lekkere magnum gegeten met champagne – Begin Augustus zat mijn laatste weekje kamp geven bij de oudere kleuters erop! Volgende zomer doe ik dit zeker en vast terug! Want ik vond het fijn om te doen.
Na mijn vakantiejob ben ik ook meteen naar de zee geweest. Het was een heerlijke week aan zee. Mijn vriendin kwam ook een dagje slapen en het was enorm leuk!
Na mijn vakantiejob ben ik ook meteen naar de zee geweest. Het was een heerlijke week aan zee en het weer viel ook goed mee. Mijn vriendin kwam ook een dagje slapen en het was enorm leuk! We hebben op het strand gewandeld en foto’s gemaakt. En ik zag de zonsondergang,.. Hieronder zie je nog enkele sfeerbeelden van aan zee. Die foto’s hieronder heb ik met mijn camera gemaakt.

~ Beautytwist ( Invisiboble - ZEE 2014!!)vv CSC_1955v DSC_0009-001v DSC_1755v DSC_1925v DSC_1929b DSC_1945v DSC_1968v DSC_2022v

Midden augustus.

Parijs! Hierover heb je al een uitgebreid verslag over kunnen lezen. Ik vond Parijs geweldig! Vooral de Eiffeltoren was indrukwekkend.
Parijs van 18 augustus tot 20 augustus! Hierover heb je al een uitgebreid verslag over kunnen lezen. Ik vond Parijs geweldig! Vooral de Eiffeltoren was indrukwekkend.
Verder heb ik genoten van mijn twee laatste weken vakantie en ben ik nog naar de Primark geweest en daar heb ik goed geshopt. Willen jullienog een shoplog zien? - Na te gaan shoppen zijn we lekkere pasta gaan eten met zalm.
Verder heb ik genoten van mijn twee laatste weken vakantie en ben ik nog naar de Primark geweest en daar heb ik goed geshopt. Willen jullie nog een shoplog zien? – Nadat we naar de Primark zijn geweest zijn  we lekkere pasta met zalm gaan eten.Verder ben ik vorige week nog naar Bobbejaanland geweest en dat was zo leuk! We hebben lekkere nachos met kaas gegeten achteraf - Falco was ook mee naar Bobbejaanland en hij was zo moe van te wandelen.
Verder ben ik vorige week nog naar Bobbejaanland geweest en dat was zo leuk! We hebben achteraf lekkere nachos met kaas gegeten – Falco was ook mee naar Bobbejaanland en hij was zo moe van te wandelen.

Eind augustus.

Oké deze vakantie heb ik echt veel vettig gegeten haha! Afgelopen woensdag in Sluis heb ik een Italiaanse hamburger gegeten en donderdag heb ik eindelijk de zweedse balletjes gegeten van de Ikea. En ze waren lekkerr! Mijn zus was donderdag ook geslaagd voor haar (praktijk) rijbewijs en we zijn daar iets op gaan drinken en appeltaart gaan eten. Proficiat!
Oké deze vakantie heb ik echt veel vettig gegeten haha! Afgelopen woensdag in Sluis heb ik een Italiaanse hamburger gegeten en donderdag heb ik eindelijk de zweedse balletjes gegeten van de Ikea. En ze waren lekkerr! Mijn zus was donderdag ook geslaagd voor haar (praktijk) rijbewijs en we zijn daar iets op gaan drinken en appeltaart gaan eten. Proficiat!
En gisteren heb ik heel mijn kamer ondersteboven gehaald! Ik heb hem helemaal opgekuist en heb iets nieuw in mijn kamer staan zoals je kunt zien. Een paspop!
En gisteren heb ik heel mijn kamer ondersteboven gehaald! Ik heb hem helemaal opgekuist en heb iets nieuw in mijn kamer staan zoals je kunt zien. Een leuke paspop. Verder heb ik nog wat decoratie van bij de Ikea op mijn kamer gezet. Misschien dat ik nog een artikel maak van mijn kamer.

 

Zo en vandaag is de laatste dag van de vakantie aangebroken. Heel erg jammer! Maar ik vond deze vakantie toch wel één van de leukste en drukste vakantie’s! Dit komt natuurlijk door mijn leuke vakantiejob en de leuke uitstapjes die ik heb gedaan! En nu op naar mijn laatste jaar in het middelbaar in het zevende jaar ( kinderzorg) . En dan eindelijk een leuke opleiding volgen, maar later meer hierover.

Wat heb jij deze vakantie gedaan?
Wat vind je van deze extra lange editie? Ik vond het wel leuk om te doen en leuk om terug te zien als herinnering.

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Danielle says:

  Hele leuke dingen heb je gedaan, mooie foto’s ook:)

 2. Sophie says:

  Wat een hoop leuke foto’s allemaal! Leuke vakantie heb je zo gehad! Ik moet altijd lachen om het woord froufrou en niet gewoon een pony :’)

 3. Sas says:

  Wat een super leuke en vrolijke foto’s! Vooral die op het strand, super leuk!
  Sas onlangs geplaatst…Snapshots Week#35/2014My Profile

 4. femketje says:

  superleuke foto’s! ♡
  femketje onlangs geplaatst…Get To Know Femketje; 16-31 Augustus 2014.My Profile

 5. Angelique says:

  Leuk overzichtje met foto’s!
  Angelique onlangs geplaatst…iMonth August 2014 – Vacation in picturesMy Profile

 6. Lisa says:

  Wat een fijne vakantie heb je gehad! Heel leuk dat je met kindjes hebt ‘gewerkt’. Zou ik ook wel eens willen doen :)
  Lisa onlangs geplaatst…Where I Get Lost in een nieuw jasje!My Profile

 7. Alette says:

  Wat een leuke foto’s! Het ziet er uit alsof je een heerlijke tijd hebt gehad :) Hoewel ik geen zomervakantie heb omdat ik niet meer naar school ga, vind ik het ook erg jammer dat het eind van de zomer in zicht is…
  Alette onlangs geplaatst…Blissful Beauty VisagieMy Profile

 8. Fleur says:

  Wat een leuke foto’s!
  En wat leuk dat je in je vakantie met kinderen hebt gewerkt, ziet er gezellig uit!

 9. Maaike says:

  Super leuke diary! Wat zien die nacho’s er lekker uit! :)
  Maaike onlangs geplaatst…My everyday look: septemberMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge