Een kijkje in mijn leven #27. ( Einde stage en examens – Lekkere smoothie en naar Sluis)

We gaan bijna weer de maand juli in, maar voor we dat doen wil ik jullie nog enkele foto’s delen. Zo zien jullie ook weer wat ik afgelopen twee weken heb gedaan..

kijkje levenkv

Een weekje of twee geleden moest ik zelf een volledige animatie voorbereiden voor de kinderen. Ik koos voor creatieve knutselopdrachten zoals je kunt zien. Ik vond het enorm leuk om als 'juf' voor dit klasje te staan - Het resultaat vond ik enorm goed geslaagd en mijn mentor was meer als tevreden en ik was een trotse juf!
Een weekje of twee geleden moest ik zelf een volledige animatie voorbereiden voor de kinderen. Ik koos voor creatieve knutselopdrachten zoals je kunt zien. Ik vond het enorm leuk om als ‘juf’ voor dit klasje te staan – Het resultaat vond ik enorm goed geslaagd en mijn mentor was meer als tevreden en ik was een trotse juf!
Op naar Sluis! Het was heerlijk weer die dag.
Op naar Sluis! Het was heerlijk weer die dag.
Mmm.. bij Leonidas hebben we een lekkere chocolade taart gegeten.
Mmm.. bij Leonidas hebben we een lekkere chocolade taart gegeten.
Natuurlijk als je in Nederland bent zie je deze collectie staan van Essence - Heerlijk beauty shoppen kan je wel in Sluis. Ik heb dan ook best wel wat gekocht. Dat kon je al zien in mijn shoplog.
Natuurlijk als je in Nederland bent zie je deze collectie van HUP HOLLAND HUP staan van Essence – Heerlijk beauty shoppen kan je wel in Sluis. Ik heb dan ook best wel wat gekocht. Dat kon je al zien in mijn shoplog.
En toen was het vaderdag! Lekkere hapjes gegeten en een drankje gedronken
En toen was het vaderdag! Lekkere hapjes gegeten en een drankje gedronken
Vita Coco, Ik dacht mmm.. lekker kokoswater. Maar nee hoor ik vond erg vies smaken. - Het was weer goed weer die dag dus besloot ik wat golfjes te doen in mijn haar en dat door middel van twee gemakkelijke manieren ( misschien maak ik er nog een artikel van)
Vita Coco, Ik dacht mmm.. lekker kokoswater. Maar nee hoor ik vond het erg vies smaken. – Het was goed weer die dag dus besloot ik de sea salt spray te testen van Toni&Guy.
Dit vind ik dan weer wel lekker! Een heerlijke smoothie met aardbei en banaan. - Nieuwe schoenen en ik vind ze enorm leuk.
Dit vind ik dan weer wel lekker! Een heerlijke smoothie met aardbei en banaan.  – Nieuwe schoenen en ik vind ze enorm leuk.

 

 

 

Bye bye.. Dit was jammer genoeg mijn laatste stagedag. Ik had een enorme leuke stage en stagementor. Ik ben afgelopen zaterdag nog naar hun schoolfeest geweest. - Een lekker ijsje eten.
Bye bye :(.. Dit was jammer genoeg mijn laatste stagedag. Ik had een enorme leuke stage en stagementor.  Ik zal ze enorm missen maar ik ben afgelopen zaterdag ook nog naar hun schoolfeest geweest.
Weet je wat ik zo lekker vind? Een dame blanche, jummie!
En ik had ook nog een weekje examen..Het ging goed , maar sommige examens iets moeilijker. Donderdag heb ik de uitslag.
En ik had ook nog een weekje examen..Het ging goed , maar sommige examens gingen iets moeilijker. Donderdag heb ik de uitslag. Spannend!

 

En nu heb ik vakantie! En dat begon ik en mijn vriendin goed met een lekkere pannenkoek en gisteren dronk ik ook nog is een lekkere smoothie.
En nu heb ik vakantie! En dat begon ik en mijn vriendin goed met een lekkere pannenkoek en gisteren dronk ik ook nog is een lekkere smoothie.

Zo, nu heb ik eindelijk vakantie, maar natuurlijk ben ik ook benieuwd naar mijn examen punten. Jammer dat ik nog zo lang moet wachten. Deze week ga ik vooral rustig bloggen en nog wat vooruit bloggen en vooral ontspannen.

Wat ga jij nog doen deze week?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Manon says:

  Super leuke foto’s!

 2. Mariëlle says:

  Leuke diary, wat lekker dat je vakantie hebt zeg!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Look: pink & purpleMy Profile

 3. Fientje says:

  De schoentjes zien er erg leuk uit! :)

 4. femketje says:

  super leuke foto’s ;D
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 23/6; Cool Purples & Bronzy Gold.My Profile

 5. Vanessa says:

  Fijn dat je examens achter de rug zijn. Geniet van je vakantie!
  Vanessa onlangs geplaatst…E.L.F. Nail Polish: Gum Pink & Coral DreamMy Profile

 6. Elke says:

  Leuk om te zien! En ik vond in het begin kokoswater ook erg vies smaken, maar nu ik de smaak meer gewoon ben vind ik het nog wel meevallen.
  Elke onlangs geplaatst…Fashionata night: outfit & goodie bagMy Profile

 7. Jij hebt drukke weken achter de rug! Fijn dat je het goed gedaan hebt op stage! Gefeliciteerd ^_^Hopelijk zijn je examens even goed gegaan!! Ik moet nog twee weken wachten op mijn resultaten en ik ben al super zenuwachtig, haha. xo
  Nikki | The Ginger Diaries onlangs geplaatst…Top it off with a little coralMy Profile

 8. Melissa says:

  Sluis is echt gezellig! Ik wil er ook nog een keertje naartoe

 9. Dat dacht ik ook bij die kokoswater, ik had zelfs de twee varianten gekocht maar baah het was echt vies. Ik wil die Blog boekje ook maar ik kan hem steeds niet vinden.
  Mayara Esther onlangs geplaatst…Entree Winactie voor Holland Zomer Festival in AhoyMy Profile

 10. Marie says:

  Leuke foto’s ! :D
  Marie onlangs geplaatst…Nivea anti-transpirant satin sensationMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge