EEN KIJKJE IN MIJN LEVEN #188

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik vind dat een week altijd zo snel voorbij gaat! Afgelopen week had ik het wat minder druk, maar naargelang de week vorderde had ik wel een druk weekend! Want het was namelijk opendeur weekend op mijn werk.. kijken jullie mee?

Maandag

Maandag was het zover! De persdag van de Estetikabeurs! Ik heb zoveel leuks ontdekt tijdens deze rondleiding van twee uur. Binnenkort deel ik op mijn blog wat leuke nieuwtjes van o.a. nieuwe tanningsproducten.

Dinsdag

Een lekker eitje om de dag te starten!

Dat had ik nu is nodig zie!

Woensdag

De raampjes op mijn werk zijn ook weer proper!

Tussendoor wat bloggen, want ik had een leuke opdracht binnen gekregen van de Bijenkorf.

Op mijn werk kom je helemaal tot rust.. en ik zelf ook eigenlijk

Donderdag&Vrijdag

Donderdag & vrijdag hadden we twee dagen een opleiding over een nieuwe verzorgingslijn Absolution, die 100% natuurlijk en vegan is! Echt top vind ik dat! Ik heb hierover trouwens al eens een artikel geschreven.

Wat een leuk pakje kreeg ik binnen!

Zaterdag & zondag

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, selfie en close-up

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, inclusief Jana Raveydts en Tina Raveydts, lachende mensen, staande mensen en schoenen

Tot slot mijn drukke weekend en dat komt omdat het opendeurweekend op mijn werk was. Ik stond in voor de make-up en de gelaatsverzorgingen. Heel leuk om te doen, vooral zondag was het een drukke dag.

En wat staat er deze week op de planning? Nu ja eigenlijk heb ik het best nog druk op mijn werk. Qua behandelingen en ik ga ook proberen om vandaag eindelijk nog eens een video op te nemen voor mijn youtube kanaal en nog wat instagram foto’s te maken. En jij?

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge