EEN KIJKJE IN MIJN LEVEN #185

Mijn vakantie zit er bijna op! Nog een dagje thuis en dan terug werken, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik ga jullie vandaag laten zien wat ik afgelopen week heb gedaan.

Maandag

Maandag kwam ik terug thuis van een zalig en ontspannend weekje aan de zee. En wat deed ik als ik thuis kwam? Opruimen natuurlijk. Mijn make-up kast was echt een rommeltje, maar nu is het veel beter. Ook kreeg ik heel wat toffe pakjes binnen.

Dinsdag

Dinsdag zijn we maar het mooie Huizingen geweest!

Woensdag

Woensdag was ook weer een leuke dag! Want dan zijn we ook weg geweest, namelijk naar Durbuy. Zo een leuk en gezellig stadje.

Donderdag

Donderdag had ik nog een keertje een event en dit keer van Les coleur de noir en Uriage. Dit was toch wel één van de leukste events dat ik heb gehad, maar van dit event en de producten ga ik een artikel maken.

Vrijdag

Vrijdag ben ik naar de kapper geweest en daarna naar de jaarbeurs in Gent. Was ook wel nog leuk. In de avond had ik dan terug balletles en dat was weer leuk, maar wel moeilijker. Ook best vermoeiend haha!

Zaterdag

We starten de dag met een naturelle look, daarna ben ik nog even naar het stad geweest. Dan heb ik mij klaargemaakt voor het trouw feest van Angelique, een hele goede vriendin van mij.

Zondag

Zondag was ik toch wel een beetje moe, maar op mijn planning stond foto’s maken, dus dat moest gebeuren. Verder heb ik nog wat artikel gemaakt voor mijn blog en nog wat kleine dingetjes afgewerkt.

Zo deze week dus terug aan de slag, maar dat zie ik wel zitten hoor!

Heb jij iets leuks op de planning staan?

 

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Elke says:

  Het was leuk om je op het event te zien! En je nieuwe haartjes staan je zo goed he! :)
  Elke onlangs geplaatst…Essence: xxx in a bottleMy Profile

  1. Jana says:

   Oh dankjewel Elke! Vond het ook heel leuk om je te zien ❤️

 2. Vanessa says:

  Leuke week heb je achter de rug. Je haar staat je heel mooi! X
  Vanessa onlangs geplaatst…Nieuw: Kneipp 100% natuurlijke lippenbalsemsMy Profile

  1. Jana says:

   Dankjewel :D

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge