Een kijkje in mijn leven #140 / Vraag aan jullie!

De week zit er weeral op dus dat betekend terug een persoonlijk artikel op mijn blog komt. Afgelopen week heb ik eigenlijk een beetje van alles en nog wat gedaan. O.a na een lange tijd nog eens bij de Mc Donalds geweest. Jum!

Maandag

ma

Maandag was ik een dagje thuis dus dan heb eindelijk nog eens afgesproken met men beste vriendin Inez. We zijn naar enkele winkels geweest, maar we hebben ook lekker gegeten bij Mc Donalds. Dat was al lang geleden voor mij.

Dinsdag

dinsd dins

Dinsdag ben ik gaan werken en stond er o.a. een wellness arrangement op het programma. Ook heb ik enkele dozen uitgepakt met allemaal nieuwe kaarsjes. Dinsdag was het ook Halloween, maar dit jaar had ik helaas geen tijd voor een look. Volgend jaar zeker!

Woensdag

23316057_1762064557140028_2022075637_n

Woensdag was het Allerheiligen, dus was ik thuis. Ik ben eigenlijk enkel bij mijn oma geweest en daar hadden we taartjes gegeten.

Donderdag

do do1

Donderdag ben ik ook gaan werken en ik heb onze nieuwe sfeerkaarsen uitgezet. Zijn ze niet mooi?! Vervaardigd uit een echte kokosnoot.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag kwam onze winnares van de Facebook-actie langs bij mij op het werk voor haar gelaatsverzorging. Ze had haar heerlijk ontspannen ..

Zaterdag

za zat zaterdag

Zaterdag ben ik ook gaan werken. Druk dagje! Ik ben ook naar de Proost geweest en ze hadden hele mooie handtassen. Maar ik heb niks gekocht.

Zondag

Afbeeldingsresultaat voor modemakers

zon

Misschien niet de meest flatterende foto van mij, maar zondag ben ik naar Modemakers geweest. Een hele grote winkel met heel veel merken. Ik heb hele mooie kledingstukken gekocht voor de 16 november ( wedstrijd Schoonheidssalon van het jaar). O.a van het merk Amelie Amelie. Shoplog?

Zo dat was mijn weekje alweer! Wat staat er deze week op de planning? Vandaag ga ik naar een voorstelling van de nieuwe make-up look van Paul & Joe, dan nog wat werken deze week ook. Donderdag ga ik ook naar de persdagen in Antwerpen en ook naar een ladiesnight in de avond..

??? Wat denken jullie er trouwens van moest ik terug filmpjes maken? Maar zo niet elke week. Maar bijvoorbeeld om eens mijn aankoopjes te tonen..?

Graag hoor ik jullie mening!

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. Vanessa says:

  Die sfeerkaarsen zien er leuk uit. Ben benieuwd naar je aankoopjes van Modemakers. Ik zou het zeker leuk vinden om shoplogs en dergelijke in een filmpje te zien! X
  Vanessa onlangs geplaatst…Chronisch ziek en zwangerMy Profile

  1. Jana says:

   Ooh ik maak er snel werk van dan! :D

 2. Wat een leuke kaarsen verkopen jullie! Ik denk dat filmpjes een leuke toevoeging zouden zijn!
  Joyce – LemonyLifeNL onlangs geplaatst…FLASHBACK WEEK 44 | LEUKE DINGEN EN VEEL EMOTIESMy Profile

  1. Jana says:

   Dankjewel, ik denk zeker nog is over na dan :-)

 3. femketje says:

  jaaaa video’s lijken me leuk :D en oehhh die taartjes <3
  femketje onlangs geplaatst…Essence Holo Rainbow Nailpolish.My Profile

  1. Jana says:

   Super! :D

 4. Manon says:

  Lijkt me leuk als je eens filmpjes zou maken. Oh mac donalds daar ben ik al lang niet meer geweest
  Manon onlangs geplaatst…The Body Shop – Adventskalender 24 Days Of BeautyMy Profile

  1. Jana says:

   Ik ga er nog is over nadenken dan :D

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge