Een kijkje in mijn leven #132

De week is weeral voorbij en we beginnen terug aan een nieuwe week. Afgelopen week ben ik gaan werken, dus heel veel foto’s heb ik niet gemaakt. Ik zal jullie toch vertellen wat ik heb gedaan.

Maandag

maa maaa

Maandag is mijn vrije dag en dan ben ik even naar stad geweest om enkele afspraken te maken voor o.a. mijn rugmassage behandelingen vast te zetten en ook een gelaatsverzorging. Je moet jezelf toch ook verzorgen hé? Daarna had ik wel dorst gekregen.

Dinsdag

di

Dinsdagavond stond er een happy birthday verzorging op de planning. Ik vind zoiets enorm leuk! Iemand blij maken met een heerlijke verzorging en daarna lekkere hapjes.

Woensdag

Woensdag terug gaan werken.

Donderdag

do

Donderdag heb ik terug gefilmd op mijn werk en foto’s gemaakt voor onze facebookpagina.

Zie hier het filmpje: https://www.facebook.com/www.schoonheidssalonsentido.be/videos/1575773215816799/

Vrijdag

vrij

Vrijdag heb ik mijn theorie voor mijn rijbewijs geoefend, want binnenkort ga ik het terug opnieuw doen. Ik ben vrijdag ook thuis. In de avond at ik een lekkere pizza…

Zaterdag

za

Zaterdag ben ik terug gaan werken en wat een geslaagde dag! In de avond las ik deze leuke recensie, daarvoor doen we het toch hé?!

Zondag

Soap & Glory verwenproductensw

Zondag maakte ik foto’s voor mijn blog, maar ik heb het een beetje moeilijk met vooruitplannen. Maar het komt wel nog hoop ik ? Ik oefende ook terug mijn theorie.

Ik ga vandaag terug mijn theorie oefenen, maar tussendoor hoop ik nog wat te ontspannen. Deze week terug werken. Maar nu heb ik gelukkig wat artikel kunnen vooruit plannen.

Heb jij iets leuks gedaan afgelopen week?

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. Veel succes alvast met je theorietoets! Het vooruit plannen komt vast nog wel, het is even zoeken naar een ritme en dingen uitproberen hierin!
  Joyce – LemonyLifeNL onlangs geplaatst…MOVIES | EVERYTHING, EVERYTHINGMy Profile

  1. Jana says:

   Dankjewel :D

 2. femketje says:

  ik plan altijd alleen maar vooruit voor mijn blog :) werk fulltime en heb anders echt geen tijd om te bloggen en filmen :o
  femketje onlangs geplaatst…Nails – Rainbow Watercolour Design *Made With Sharpies!*My Profile

 3. Vanessa says:

  Wat een mooi compliment van die klant! De pizza ziet er lekker uit. Veel succes met je theorie, dat komt helemaal goed! X
  Vanessa onlangs geplaatst…Complete kinderkamersMy Profile

  1. Jana says:

   Dankjewel Vanessa :-)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge