Een kijkje in mijn leven #131

Vandaag is alweer mijn allerlaatste dagje verlof, maar goed nieuws want ik vertrek zondag voor drie dagen naar Londen! Dus dat is terug weer leuk. Ik laat jullie graag zien wat ik allemaal heb gedaan afgelopen week.

Maandag

ma maaan

Maandag moet ik niet werken, maar we hadden wel vergadering. Omdat ik nog even op de trein moest wachten ging ik even langs bij de Kruidvat.

Dinsdag

di dii dins

Dinsdag begon helaas niet zo goed, want ik had namelijk mijn voet omgeslagen. Vandaag voel ik het nog steeds een beetje. Maar dinsdag had ik dus een make-up workshop en mijn nageltjes werden ook gedaan. Toch heb je soms zo een dag dat alles precies misgaat. Dat was dus zo een dag, haha!

Woensdag

woe

Woensdag heb ik voor mijn werk filmpjes & foto’s gemaakt. Altijd leuk om te doen!

Donderdag

do doo

Donderdag begon mijn soort van mini verlof haha! Maar beter als niks natuurlijk. Maar donderdag begon eigenlijk heel rustig en daarna ben ik een lekkere crème gaan eten.

Vrijdag

vrij

Vrijdag heb ik niet zoveel gedaan, maar ik ben naar de kapper geweest voor mijn frou frou wat te laten bijknippen. Deze smoothie was zo lekker!

Zaterdag

za zaa zat zat2

Zaterdag was mijn voet al wat beter, dus zijn we naar de zee geweest. Wat jammer dat het weer niet beter was.

Zondag

zon zonn zonnn

Tot slot zondag en dan hebben we lekker gebarbecued, heb foto’s gemaakt en ook nog mijn mama haar nagels en wenkbrauwen gedaan.

Vandaag ga ik toch nog wat proberen rusten met mijn voet en misschien ga ik ook nog even naar de Action. Deze week moet ik nog werken en dan zaterdag na mijn werk ga ik mijn koffer maken voor naar Londen te gaan! Ik kijk er zo naar uit!

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. Wat vervelend van je voet! Hoop dat het snel beter gaat!
  Joyce – LemonyLifeNL onlangs geplaatst…FLASHBACK | WEEK 31My Profile

  1. Jana says:

   Dankjewel, is lief!

 2. femketje says:

  ouch, je voet omslaan is nooit lekker :( ik vind je nagels wel erg mooi! lekker fel :D
  femketje onlangs geplaatst…Look – Comicbook Inspired.My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge