Een kijkje in mijn leven #111

Mijn weekje vakantie zit er alweer op! Het weekje ging echt snel voorbij, maar eigenlijk heb ik wel nog veel gedaan gedurende deze week. Ik laat jullie vandaag zien wat ik afgelopen week heb gedaan.

Maandag

ma n3 ma nieuw

Ik had nog een bon liggen van de Ici Paris XL, dus ik besloot om een parfum uit te kiezen. Ik koos voor de LANCÔME LA VIE EST BELLE EAU DE PARFUM.
ma new3 ma n2

Hierna heb ik nog enkele dingen opgeruimd, waaronder wat Janaistratie. Daar kruipt ook veel werk in. Ik heb ook nog mijn kwasten gewassen, want die waren veel te vuil. Ik heb ook nog de Thaise voetmassage de maandag geoefend.

Dinsdag

di n2 di n3 di new di new4

foto van Beautytwist.be.

Dinsdagmiddag heb ik vooral veel foto’s gemaakt voor mijn blog en nieuwtjes uitgetest.

di n5

Daarna ging ik nog bij mijte waar ik grime heb geoefend en lekkere pasta heb gegeten.

Woensdag

woe new woe n5 woe n2

Na een hele lange tijd van drukte ben ik gaan shoppen in de Primark in Gent samen met mijn zus en haar vriendin daarna zijn we nog lekker gaan eten.

Donderdag

do n4
do n8

Donderdag was een relax dagje, want dan heb ik een volledige verzorging gedaan van mijn gezicht met o.a. een gezichtsmaskertje van Lush. Daarna ben ik de stad in geweest omdat ik nog enkele dingen moest hebben en dan heb ik nog een lekker dessertje gegeten.

Vrijdag & zaterdag

Vrijdag en zaterdag ben ik gaan werken en het waren twee drukke, maar hele leuke dagen. Ik vind het steeds leuker en leuker om te gaan werken. Ik leer er vooral steeds meer en meer.

Zondag

zo

En dan was het alweer zondag! Zondag heb ik nog wat geoefend voor de acrylnagels en ik heb mijn nicht haar nagels ook gedaan.

Deze week gaat een redelijke drukke week worden, want het is deze week terug een ladies night op mijn werk. En ik ga ook nog enkele mensen hun nageltjes doen deze week.

Heb jij afgelopen week iets leuks gedaan?

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. Vanessa says:

  Leuk om weer een foto overzichtje te zien! Je hebt een fijne vakantie gehad. Veel plezier op de ladies night deze week! X
  Vanessa onlangs geplaatst…5 tips voor een goede nachtrustMy Profile

  1. Jana says:

   Dankjewel :D

 2. Elke says:

  Leuk om te zien! Veel succes op de ladies night!
  Elke onlangs geplaatst…Beauty kit // kiko take it allMy Profile

  1. Jana says:

   Bedankt! x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge