Een kijkje in mijn leven #110

Een nieuwe week en voor mij ook een weekje vakantie! Maar voor die van start gaat laat ik jullie graag zien wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan. Voor mij was het een korte week, want ik had o.a. een heel erg leuk event!

Maandag

ma

Maandag ging het al wat beter met de acrylnagels. Joepie! In de voormiddag moesten we een french doen met acryl, en in de namiddag heb we geoefend op de opbouw. Mijn mama was trouwens mee als model in de namiddag

Dinsdag

di di2 dii

Dinsdag hadden we zoals je ziet terug make-up les en dit keer was het een wel erg speciale en donkere look..

dins

Ik kwam thuis en er lag een heel leuk pakketje van The Beauty bakery op mij te wachten. Het pakketje rook echt superzoet! Binnenkort een review op mijn blog..

Woensdag

foto van Beautytwist.be.

En nieuwe nageltjes op woensdag! Ik vind ze zo ontzettend mooi. Hierna heb ik ook nog enkele klanten gehad op mijn werk. Dus druk was het zeker wel.

17029099_1486740494672437_397319857_n

Zo happy met mijn spray tan kleurtje!

Donderdag

do doo

Donderdag was de leukste dag! Dan ging ik samen met Inez naar de opening van het eerste schoonheidssalon van Pascaud in België. Eerst zijn we een beetje gaan shoppen in Antwerpen ( willen jullie mijn aankoopjes zien?). Daarna naar het event. Morgen komt hiervan een artikel online..

Vrijdag

vrij vrijr

Eerst gaan werken en dan als ik thuis kwam een lekkere pizza gegeten.

Zaterdag

Bovenstaande foto is van een jaartje geleden, maar ik werk in het schoonheidssalon waar ik een jaar geleden had gesolliciteerd  al een jaartje! Wat gaat de tijd toch snel. Ik vind het nog steeds heel leuk om te doen, nog beter ik heb zoveel al bijgeleerd dat ik het nog leuker vind. Ik ben echt blij dat ik iets heb gevonden dat ik met zoveel passie en plezier kan doen. Nog vele jaartjes te gaan als het aan mij ligt!!

Zondag

Afbeeldingsresultaat voor sunday lazy day

Haha oké een heel klein beetje maar, want ik ben eigenlijk bijna een hele dag bezig geweest gisteren. Eerst heb ik nog eens geoefend voor de thaise voetmassage en dan heb ik opgeruimd en natuurlijk een beetje geblogd.

PicMonkey Collage

Nog wat foto’s van toen ik grime heb geoefend afgelopen week..

Dit weekje is een beetje rustiger voor mij, maar ik ga nu vooral zien dat ik nog de grime kan goed oefenen, voor school wat dingen doen en voor de rest zien we wel nog..

Heb jij afgelopen week iets leuks gedaan?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Vanessa says:

  Leuk om te zien! Fijn dat de acrylnagels al beter gaan, zie je wel ;-) Die donkere make-up look staat je eigenlijk wel mooi hoor. Mooie gelnagels heb je ook weer. En wat een heerlijk pakket van The Beauty Bakery X
  Vanessa onlangs geplaatst…Toffe nieuwe gadget: de sodastream spiritMy Profile

  1. Jana says:

   Leuk om te horen, dankjewel Vanessa :D xx

 2. Leuk om te zien! Ik krijg nu zo’n trek in mac voedsel!
  Nienke Hilbrands onlangs geplaatst…Review: Secret deodorants Powder Fresh & Clear Gel.My Profile

 3. Kelly says:

  Wat een leuke foto’s! :)
  Kelly onlangs geplaatst…Photo Diary Week 8, februari 2017My Profile

 4. Manon says:

  Oh mac donalds dat heb ik lang niet meer op haha
  Manon onlangs geplaatst…Kruidvat Tea Tree – Reinigingslotion en ScrubcrèmeMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge