Een kijkje in mijn leven #71

Een dagje later dan voorzien is er vandaag toch een kijkje in mijn leven. Ik laat jullie vandaag zien wat ik vorige week allemaal heb gedaan. Maandag heb ik voor de tweede keer mijn wenkbrauwen laten, en nog genoten van de rust na de drukke dagen van het maken van mijn eindwerk..

Maandag

ma

Amai, maandag had ik stress! Ik had namelijk mijn rijexamen ( tweede keer). Gelukkig kon ik dat even vergeten door een pakketje van Zalando.

ma25

Dit zat er in het pakketje! Een mooie roze tas ( de sleutelhanger had ik al eerder gekocht)

ma1

Jum! Voor ik mijn rijexamen ging doen ben ik nog even een lekkere gegratineerde spaghetti gaan eten. Helaas ben ik niet geslaagd voor mijn rijexamen, wat was ik teleurgesteld! Nu moet ik binnenkort rijlessen gaan volgen en hopelijk lukt het dan wel.

ma14

En dan wachten voor mijn wenkbrauwen te laten bijwerken.. Ik liet trouwens ook mijn nagels doen. Die heb je gisteren al kunnen bewonderen. Toch wel even een ontspanning na zo een teleurstelling.

mama

Zoiets vind ik wel heel interessant! ( ampullen+gezichtsmasker) Lijkt mij een erg fijne behandeling voor je gezicht.
ma74

En hier zie je mijn nageltjes nog eens.

Dinsdag

di

Als ik thuis kwam van school lag dit leuke pakketje om mij te wachten. Hier mogen jullie nog een review van verwachten.

Woensdag

woe

Niet zo een mooie foto, maar hier zie je goed dat mijn wenkbrauwen nog maar gedaan zijn. Ondertussen zijn ze al lichter geworden en nu zijn ze precies zoals ik wou. Ik zal jullie snel een foto laten zien met mijn nieuwe wenkbrauwen. Woensdag had ik enkel in de namiddag les.

Donderdag

Donderdag ging ik naar Waer Waters voor een heerlijk dagje ontspannen in de welness. Ik vond het wel een keertje leuk en ontspannend om te doen.

Vrijdag

vrij
vrij1 vrijr

En vrijdag was de dag dat ik eindelijk eens tijd had voor mijn blog en om eens iets anders te doen dan werken voor school. Dat mag ook wel eens.

Zaterdag

z

Zaterdag ben ik terug een dagje gaan werken, deze keer was het niet zo druk. Maar ik heb mij ook geen moment verveeld. Je hebt altijd wel iets te doen. Maar ik vind het elke week erg leerrijk. Op bovenstaande foto was ik aan het wachten op de trein.

za

En in de avond uiteraard kijken naar Eurosong. In het begin van de puntentelling viel ik opeens in slaap, oeps!

Zondag

zo zoo

En zondag zijn we naar Sluis geweest. Dit echt de beauty hemel!! Ik kocht er enkele dingen, maar die laat ik jullie nog zien.

En wat staat er voor de rest van de week nog op de planning? Vandaag gaan we per 2 oefenen op een mannelijk model en ook beginnen stilaan de examens.. Volgende week gaat mijn papa al mee als model, want dan heb ik examen.

Wat ga jij deze week nog doen?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Miss says:

  Leuk om te zien! En ben benieuwd naar je shoplog!
  Miss onlangs geplaatst…Outfit // little black bowMy Profile

 2. manon says:

  Ik ben benieuwd naar je shoplog! Leuke foto’s verder. Jammer dat je niet geslaagd bent voor je rijexamen, maar dat komt helemaal goed!
  manon onlangs geplaatst…Tag | This Or That?My Profile

 3. Griet says:

  Jammer dat je niet geslaagd bent, maar dat lukt je de volgende keer zeker wel!
  De nieuwe silk mousse van Nivea ziet er leuk uit
  Griet onlangs geplaatst…ROGER&GALLET | Eau Fraîche Gingembre RougeMy Profile

  1. Jana says:

   Dankjewel :D

 4. Saraya says:

  Leuke foto’s, jammer dat je niet geslaagd bent voor je rijexamens. Je wenkbrauwen zijn mooi gedaan, ik ga ook graag naar sluis al die beauty winkels :). Ben alvast benieuwd naar je aankoopjes!
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Mijn beauty hoekje opnieuw gedecoreerd!My Profile

 5. Amélie says:

  Toffe nagels!
  Laura heeft het super gedaan op het eurovisiong festival :)
  Amélie onlangs geplaatst…Accessoires wishlistMy Profile

 6. Vanessa says:

  Jammer dat je niet geslaagd bent voor je rij examen maar hopelijk zullen die extra rijlessen helpen. Fijn dat je nadien toch even hebt kunnen ontspannen door je wenkbrauwen en nagels te laten doen, het ziet er allebei mooi uit. Die Nivea douche foams heb ik ook. Ik vind ze heel fijn en verzorgend. Ben benieuwd wat jij ervan zal vinden. Veel succes met oefenen op school en met de examens binnenkort! X
  Vanessa onlangs geplaatst…PLOG: een gewone doordeweekse dagMy Profile

  1. Jana says:

   Dankjewel Vanessa, dat hoop ik ook ! :-) x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge