Dingen die ik zeker nog wil doen. #1 (BEFORE I DIE)

Tussendoor een persoonlijk artikeltje op mijn blog vind ik zelf ontzettend leuk om te typen. Daarom ga ik het vandaag hebben over de dingen die ik zeker nog wil doen.

large (7)v

nothing in between | via Tumblr

 

 

Your Bucket List. | via Tumblr

Als kind ben ik jammer genoeg nooit naar Disneyland geweest en dat vind ik zo jammer! Nu ben ik 19 jaar, maar stiekem zou ik Disneyland wel nog eens een bezoekje willen brengen. Gewoon om te zien of het echt wel zo sprookjesachtig en magisch is als dat iedereen zegt.

Done! So amazing! Need to do again! | Before I die | Pinterest

Soms denk ik zo ‘kreeg ik nu maar een massage..’. Soms heb ik zo een last van hevige rugpijn dat ik wel zo graag een massage zou hebben. Een hot stone massage lijkt mij dan ook de ideaal manier om te ontspannen en om even je rugpijn te vergeten en daarnaast verlicht het volgens mij je pijn ook.

Untitled

Tja, dat is zoiets waar ieder meisje wel van droomt zeker? Ik zelf ben momenteel (nog altijd.) single en ik zie vaak zo op tv zo romantische films en prachtige huwelijken. Ik heb altijd gezegd dat ik niet zou gaan trouwen, maar soms twijfel ik echt wel na het zien van al die mooie jurken.. Wie weet..

The Bucket List of the World | via Tumblr

En deze kan ik al bijna van mijn lijstje afstrepen, want volgende maand is het al zover! Ik ga namelijk naar Parijs en dan ga ik uiteraard een bezoekje brengen aan de Eiffel toren. Dat gevoel is gewoon fantastisch!

london | via Facebook

Londen vind ik persoonlijk wel de mooiste plaats om te wonen. Ik heb er dan ook vaak over nagedacht om daar effectief te gaan wonen. Of dit mogelijk gaat zijn? Dat weet ik niet. Het kost ook gewoon veel geld om iets te vinden daar en uiteraard ook om werk te vinden. Ik vind Londen zo een gezellige stad vol vriendelijke mensen en het is nu ook zover niet hé?

Untitled

Haha! Dat is eigenlijk al iets waar ik al zo lang over aan het dromen ben. Pizza eten in Italië is toch gewoonweg perfect?! Ik zelf ben een grote liefhebben van pasta en het zou dan ook helemaal perfect zijn als ik naar de pasta stad Italië ga. Nu zal dit er nog niet meteen van komen, maar ik heb nog tijd genoeg.

Untitled

Als laatste sluit ik af met NY. Ik zou zo graag eens naar New York gaan en dat niet alleen om te gaan shoppen, maar ook om de prachtige gebouwen te bezoeken en eens de sfeer in New York op te snuiven. Is het net zoals in de films? Oké, en de vlog van LLG doen mij ook wel een beetje wegdromen.. Ook nog tijd genoeg om naar NY te gaan, maar ik kan niet meer wachten! En uiteraard zou ik NY willen bezoeken samen met mijn beste vriendin! Hoe kan het ook anders?

Zo dat was het eerste deel met dingen die ik nog wil doen in mijn leven. Er komen mij nog dingen te binnen, maar die deel ik jullie binnenkort in deel 2!

Welke dingen wil jij nog doen?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Kirsten says:

  Wat een mooie dingen allemaal, heel herkenbaar! (: Ik wil ook nog wel de liefde van mijn leven trouwen hihi als ik later ‘groot’ ben.
  Kirsten onlangs geplaatst…Oriflame The One Colour Unlimited LipsticksMy Profile

 2. Ines says:

  Pizza in Italie eten lijkt mij ook erg fijn om eens te doen :D
  Ines onlangs geplaatst…Tomorrowland: weekend 2My Profile

 3. Marijke says:

  Heel leuk lijstje! Disneyland is écht magisch, zelfs al ben je bijna 30 ;-) En oh, zo’n Hot Stone Massage is héérlijk!
  Marijke onlangs geplaatst…De Beauty Vakantie Checklist!My Profile

 4. mijn vriend wil heel graag naar amerika verhuizen voor het werk later, lijkt me wel leuk maar om daar nu effectief te gaan wonen.. doe mij dan ook maar londen ;) wel gaan we dit jaar nog naar new york op reis, daar kijk ik wel naar uit!
  Mademoiselle Sophistique onlangs geplaatst…Let’s get personal + blog updateMy Profile

 5. Lieselot says:

  Leuk artikel, ik herken veel dingen die ik ook nog eens wil doen! Zoals naar Disneyland en NY gaan :D!
  Lieselot onlangs geplaatst…Mijn ervaring met Sammydress.com!My Profile

 6. Oum Feerozah says:

  Een paar dingen kan ik al van mijn lijstje afspreken! Het zijn super leuke dingen.

 7. Petra says:

  Als je geluk hebt ga je voorlopig nog niet hemelen, dus heb je nog wel eventjes de tijd om al die dingen proberen te realiseren….Zelf zou ik nog wel een inimieni klein winkeltje willen openen met DIY producten….
  Petra onlangs geplaatst…Claire’s Multi coloured lipsticks …My Profile

 8. Esmée says:

  Wat een mooi lijstje, een heleboel dingen zou ik ook wel willen. En disneyland moet je echt eens bezoeken, echt mijn favoriete pretpark tot nu toe. Als volwassene is het ook gewoon nog leuk. x
  Esmée onlangs geplaatst…Victoria Secret Body LotionMy Profile

  1. Jana says:

   Het moet er toch eens van komen :D Het lijkt me zo magisch

 9. Ellen says:

  Naar Disneyland ben ik ook nog nooit geweest! Volgens mij is dit een super leuk park!
  Ellen onlangs geplaatst…Persoonlijke update | C&A, bloggen en vakantieMy Profile

 10. Leuke bucketlist!!!
  Ik wil heel graag nog een keertje naar Dubai!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge