Ooglook: Glitter all the way

Long time ago.. dat ik nog eens een ooglook op mijn blog heb geplaatst. Maar ik beloof dat er snel verandering in komt. bijvoorbeeld vandaag! 

glitterr

Graag laat ik jullie eerst de belangrijkste make-up producten zien die ik voor deze make-up look heb gebruikt. De basis die staat niet op de foto, maar dat ik de NYX jumbo pencil in de kleur ‘milk’. Verder heb ik de glitters van NYX gebruikt die je op de foto kunt zien ( holografische glitters). Dit heb ik al deppend aangebracht.

Als schaduw kleur kun je dan kiezen voor een donker bruine tint het HUDA palette heeft hiervoor mooie kleuren, maar ik heb er een ook een budget alternatief palette bijgezet en dat is het w7 palette. Die heeft hele mooie oker tinten. Vergeet ook geen highlighter aan te brengen op het wenkbrauwbot. En uiteraard blenden van de kleur is belangrijk.. Het kan zijn dat je de glitters wel nog even opnieuw moet aanbrengen..

Ooglook: Glitter all the way

glitterrr glittter

glitter glitter look open Ooglook: Glitter all the way

Het was zo moeilijk om deze ooglook mooi in beeld te krijgen. Want ik vind de laatste foto ( bovenstaande foto) de beste foto. Zo kan je eigenlijk het best zien hoe de ooglook er nu precies uitziet. Maar ik heb geprobeerd om nog close-up foto’s erbij te zetten, maar helaas waren die niet zo scherp. Dat vind ik wat jammer! Maar hopelijk hebben jullie wel een goed beeld van de glittery ooglook.

Wat vinden jullie van deze look? Leuk voor een feestje?

 

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Toffe look! Was perfect voor kerst geweest haha.
  Joyce – LemonyLifeNL onlangs geplaatst…AFVALUPDATE #2 | EEN ‘PRIMA’ EERSTE WEEKMy Profile

 2. femketje says:

  Ik hou van glitter!
  femketje onlangs geplaatst…BIG Aliexpress Nail Art Supplies Haul!My Profile

 3. Elke says:

  Oeeh wat een leuke look! Ik hou echt van glitters!
  Elke onlangs geplaatst…Mon guerlain // eau de parfumMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge