Nagelriemolie van Peggy Sage

Sinds ik de opleiding schoonheidsspecialiste volg heb ik kennisgemaakt met een nieuw merk namelijk Peggy Sage. Peggy Sage verkoopt naast make-up ook een heleboel nagelverzorgingsproducten. Ik heb de nagelriemolie uitgeprobeerd!

Nagelriemolie de naam zegt het al zelf, een olie voor op je nagelriemen aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat je nagelriemen optimaal gevoed worden en dus heel gemakkelijk terug te duwen zijn. Deze nagelriemolie gebruik ik ook voor op school. Een paar maanden geleden gebruikte ik nooit een nagelriemolie. Ik kende eigenlijk enkel een handcrème, maar nu kan ik niet meer zonder!

De ingrediënten van de nagelriemolie van Peggy Sage.

Je hebt maar een klein druppeltje per nagel nodig.. Inmasseren met je duim op je nagelriemen is erg belangrijk.

Voor het gebruik van de nagelriemolie van Peggy Sage.

Na het gebruik van de nagelriemolie van Peggy Sage. Wat een verschil! Zodra ik de olie had ingemasseert op mijn nagelriemen merkte ik gelijk hoe gezond ze eruit zagen. Ook de lichte citrus geur in dit product vind ik erg aangenaam. Voor een nagelriemolie merk ik ook dat hij best snel intrekt, dus dat is zeker wel een groot pluspunt! Ik ben tevreden en ik zal dus nu meer een nagelriemolie gebruiken.

De nagelriemolie van Peggy Sage kocht ik voor € 7,11 bij Hairdis in Gent. Hier vind je nog meer verkooppunten van Peggy Sage

Kende jij het merk Peggy Sage al?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Ines says:

  Oh dit zou ik ook kunnen gebruiken!
  Ines onlangs geplaatst…Gent: Peaberry coffeebarMy Profile

 2. Manon says:

  Ik gebruik het veel te weinig

 3. Natascha says:

  Ik kende dit merk nog niet, maar ik smeer mijn nagels elke avond in met olie. Ik vind die van Essence daarvoor heel fijn.
  Natascha onlangs geplaatst…Fashion | Herfst outfit of the day: in the parkMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge