Mijn nagels doorheen de jaren..

Geen productreview deze keer, maar ik wou graag eens een ander soort artikel maken. Ik vond het wel een keertje leuk om jullie mijn nagels doorheen de jaren te laten zien. Ik vind dit wel eens leuk om de evolutie te zien..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We beginnen bij het jaar 2013.. uiteraard droeg ik al eerder nagellak, maar die foto’s heb ik niet meer. Vanaf toen begon ik wel echt meer nagellak te dragen. Zoals je op bovenstaande foto’s wel kunt zien kon ik mijn nagels nog niet zo heel mooi lakken. Ook zijn ze op de foto met de roze nagellak wel erg kort. Toen beet ik namelijk nog aan mijn nagels. Maar nog niets zo extreem als verder in dit artikel..

Oké, nog een fotootje van 2013 van toen we aan zee verbleven ( zie achtergrond). Dit was mijn eerste experiment met nail-art. Nu, ja ik was er best trots op. Ik vond mijn nagels zelfs lang, maar nu ik dit terug zie was dit zeker niet het geval. Zo lelijk!

nagels2014

En dan kwam mijn nagelbijterperiode. Op bovenstaande foto zie je echt hoe kort mijn nageltjes zijn..Helemaal niet mooi natuurlijk, maar helaas ik kon niet van mijn nagels blijven. Deze periode is helaas even blijven duren.

nagels-2014

Een paar maanden later.. mijn nageltjes waren al gegroeid en het lakken ging beter!

2014-nagels

En dan bijna 2015 werd het lakken nog beter en ook de nail-art.

nagels-2015

Aan het begin van mijn opleiding van schoonheidsspecialiste liet ik een manicure doen. Zoals je ziet zijn mijn nagels nog redelijk kort maar zijn ze wel gezond en verzorgd.

 

Tada! Mijn eerste gelnageltjes waren een feit! (eerste foto) In 2016 liet ik gelnagels zetten. Natuurlijk doordat ik ook ben begonnen werken in een schoonheidssalon. Je ziet ook dat mijn nagels hierdoor sterk zijn gegroeid. Ik ben er nog steeds erg tevreden over. En zo gemakkelijk! Mijn nagels zijn nog nooit zo lang geweest als je het bekijkt in 2013 is er een duidelijk verschil. Helaas zijn ze sinds kort wel een beetje korter terug..

picmonkey-collage

Oké, het plan was om nog mijn make-up evolutie erbij te zetten, maar vind het artikel al zo lang genoeg. Wat denken jullie van een artikel over mijn make-up en haar evolutie in apart artikel? Laat het maar weten.

Zijn jou nagels doorheen de jaren verandert?
Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. Miss says:

  Zo te zien zijn je nagels enorm mooi geworden nu! Zien ze eigenlijk veel af van de gelnagels of valt dit nog mee? Omdat ik jammer genoeg vaak hoor dat dit je nagels kapot maakt…
  Miss onlangs geplaatst…Recipe // chocolate (nutella) cakeMy Profile

  1. Jana says:

   Nee, in tegendeel mijn nagels zijn er veel sterker van geworden en groeien zoals je ziet veel beter :-)

 2. Manon says:

  Ik wil ook keer gelnagels doen!
  Manon onlangs geplaatst…Oriflame | Giordani Gold Notte & My DestinyMy Profile

 3. Charel says:

  Wat een leuk artikel! Erg mooi om de verschillen te zien!
  Charel onlangs geplaatst…Hotspot ’t ZusjeMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge