Bellápierre mineral foundation

Volgens mij heb ik nog niet geschreven over het merk Bellápierre, dus daar moet verandering in komen! Vandaag test ik de Bellápierre mineral foundation.

Bellápierre mineral foundation

De Bellápierre mineral foundation zit in een klein potje, nu ja klein potje dat was zo een beetje mijn eerste indruk. Maar eigenlijk werkt dit poeder heel zuinig! Je hebt er echt niet veel van nodig, dus dat is wel fijn om te weten. De Bellápierre 5-in-1 minerale foundation bevat natuurlijke ingrediënten, namelijk mineralen die zacht, beschermend en verzorgend zijn voor de huid. Deze minerale ingrediënten geven onze 5-in-1 foundation dezelfde eigenschappen als een concealer, SPF, foundation, vochtinbrengende crème en afwerkingspoeder. Ik persoonlijk gebruik dit make-up product eerder als afwerking. Dus eerst mijn foundation en dan dit poeder. Ik merk wel dat ik met de Bellápierre mineral foundation een hele goede dekking heb dan.

In eerste instantie vind ik losse poeder niet zo handig in gebruik, maar dit wel! Want op de manier hoe ik het doe is het heel gemakkelijk. Ik doe eigenlijk het poeder in het zwarte dekseltje en verdeel het met een compacte make-up kwast over het gelaat. Nog gemakkelijk is een kabuki kwast.

Voor wie het nog niet zo weten is het merk Bellápierre een natuurlijk merk, dus enkel en allemaal maar natuurlijk ingrediënten te zien op de achterkant van de verpakking. Hieronder zien jullie de Swatch en zoals je ziet is hij iets donkerder dan mijn hand, maar op het gelaat zie je dit niet terug. En in totaal zijn er 11 kleuren verkrijgbaar, dus jou kleur zit er zeker wel tussen.

Resultaat Bellápierre mineral foundation

Helaas heb ik geen foto van ervoor, maar hier zie je goed hoe goed de dekking is van het poeder en hoe egaal mijn huid eruit ziet met de Bellápierre mineral foundation. Heel fijn en vooral zuinig in gebruik. Top dus!

De Bellápierre mineral foundation is verkrijgbaar voor € 39,99 bij de make-up groothandel.

Gebruik jij natuurlijke make-up?

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Evelien says:

    Ik ben niet zo dol op poederfoundation, vind hem ook erg prijzig. Maar bij jou staat hij erg mooi!
    Evelien onlangs geplaatst…Review: Lush Yog Nog bodylotionMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge