Yves Rocher | Radiant Glow Fluid Foundation

Toen ik bij Yves Rocher binnenstapte zag ik wel een heel interessant product staan, namelijk  de Radiant Glow Fluid Foundation..

DSC_0506b

De fluid foundation heeft een hele luxe uitstraling en dat voor een merk als Yves Rocher dat is heel uitzonderlijk, want ik vind de verpakkingen meestal niet zo heel bijzonder maar dat is deze verpakking wel. Hij heeft ook een mooie glanzend gouden dop, erg mooi. Deze radiant glow foundation zou je gezicht een mooie natuurlijke glans moeten geven. Ook kan je dit product gebruiken als highlighter op je wangen.

De ingrediënten.

Eenmaal uitgesmeerd op mijn hand heeft dit product een hele mooie prachtige glans. Ik geef de voorkeur aan om dit product te mengen met mijn BB cream en dan als highlighter aan te brengen op mijn wangen.

Ik vond mijn gezichtsmake-up er al mooi uitzien toen ik een klein drupje had gemengd met mijn bb cream maar voor toch nog wat extra glans, heb ik dus nog een beetje product aangebracht op mijn wangen en dan ( vind ik) zie je het effect toch veel beter en ziet het geheel er veel mooier uit.

Dit product van Yves Rocher heb ik gekocht in de solden voor € 7 , dus als je snel bent kan je dit product nog bemachtigen. Het is geen must have product maar eerder een luxe product, maar daar hou ik wel van.

Wat vind jij van deze prachtige glans?

 

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Eline says:

  Ik vind het effect heel erg mooi!

 2. Kimberly says:

  Wat een leuk product is dit zeg! Ziet er mooi uit zo

 3. Manon says:

  Klinkt goed !! Wat een mooi product

 4. Tess says:

  Mooi effect! Ik heb zelf al heel lang geen producten van dit merk gekocht.

 5. Sophiee says:

  Het is wel een prachtige luxe product!

 6. Elke says:

  Ziet er mooi uit!

 7. Kim says:

  Wow, ziet er mooi uit! Ben vandaag nog langs de Yves Rocher gekomen, maar niet binnengegaan, had ik mss toch moeten doen ;)

 8. Ayla says:

  leuk product! xx

 9. Bee says:

  Nog nooit make up gekocht bij Yves Rocher maar lijkt me best fijn!

 10. Jana Vmh says:

  Ik kende het nog niet maar lijkt een leuk product :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge